Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Rahim agzina polip

7 haftalik hamileyim. Bugun muayene oldum rahim agzinda polip oldugunu tespit ettiler. Ameliyatla alinirsa dusuk olabilecegini soyledi doktor. Dusuge sebep olabilir mi? Polip varken serklaj yapilabilir mi?

12 Mart 2016 17:25
Prof. Dr. Deniz Ulaş Doktora Sor

Prof. Dr. Deniz Ulaş tarafından cevaplandı.

poliple gebe kalınırmı?

iyi çalışmalar hocam 28 yaşındayım adetlerim ortalama 26-28 günde bir ara kanamalarım yok herhangi bir şikayetimde yok iken kontrol amaçlı gittiğim kadın doğum muayenem sonucunda endometrial kavitede 10x6 mm polip tespit edilip teopatik kürtaj önerildi. bir diğer doktordaki muayenemde ise uterus cavitede arka duvarda fundustan saplı bağlantılı 12x7 mm polip tespit edildi ve histeroskopi önerildi. işlem yaptırmadan hamile kalabilirmiyim ? sizin öneriniz ne olur ? şimdiden teşekkür ederim..

16 Şubat 2016 13:51
Prof. Dr. Deniz Ulaş Doktora Sor

Prof. Dr. Deniz Ulaş tarafından cevaplandı.

Rahim ici polip aldirmak

Merhaba hocam bu testler yapildi endometrial kalinlik 17mm saptanan hastada endometriumdan pipelle ile biyopsi alindi. makroskopik bulgular =2cc hacminde kanamali kuretaj materyali patolojik tani = endometrial polip, sekresyon bulgulari gosteren endometrium. Adet duzenli cok kanamali. Polip i aldirmazsak tehlikesi var midir ?

19 Aralık 2015 00:45
Prof. Dr. Deniz Ulaş Doktora Sor

Prof. Dr. Deniz Ulaş tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube