Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Endometrial polip

Erkan bey merhabalar Size sorum şuan 37 yaşındayım *** *** ** normal doğum geçti başımdan adet düzenim ve herşeyim gayet normal . *** *** ** tarihinde histereskopi yöntemiyle 1 cm polip aldırdım hiçbir sorun çıkmadı fakat *** *** ** tarihi itibariyle yine rahimde 1cm endometrial polip olduğu ortaya çıktı hem muayene hemde transvajinal ultrason ile tabi doktorum yeniden alınması gerektiğini söyledi Size sorum bu poliplerin bukadar kısa sürede oluşması normal mi her yıl bu şekilde ortaya çıkacak mı bunun bir tedavisinin olup olmadığı Şimdiden cevabınız için teşekkürler

5 Şubat 2016 10:03
Op. Dr. Erkan Akan Doktora Sor

Op. Dr. Erkan Akan tarafından cevaplandı.

Rahim ici polip aldirmak

Merhaba hocam annem 52 yasinda rahimde polip oldugi soylendi.genel anestezi altinda alinacagi soylendi.annemde aldirmak istemiyor genel anestezi oldugu icin korkuyor.rahim icin polibini aldirmazsak herhangi bir tehlikesi olur mu ?

18 Aralık 2015 12:50
Op. Dr. Erkan Akan Doktora Sor

Op. Dr. Erkan Akan tarafından cevaplandı.

Gebelikte polip

18 haftalık hamile yim.ilk hamileligim. 10. Haftada polip olduğunu farkettim dr muayene etti ama alırsak tehlikeli olabilir dedi sezeryanla dogum yapabileceğimi ve dogum esnasında polip in alınacağını söyledi. Fakat sürekli dışarı çıkıyor kanama yapıyor hamileliğimin ileriki haftalarında daha büyük sıkıntılar yaşamaktan korkuyorum ve erken doguma neden olurmu ?hamile kalmadan 1 ay önce muayeneye oldum vajinal ultrasonla bakıldı fakat dr polip olduğunu görmedi hamilelikte olusurmu ?

19 Kasım 2015 14:37
Op. Dr. Erkan Akan Doktora Sor

Op. Dr. Erkan Akan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube