Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Adet düzensizliği , gecikmeli ve uzun süren adet kanaması

Adet düzensizliği Hocam Merhaba. Ben 16 yaşındayım. Yaklaşık 2 ay önce adet düzensizliği sebebiyle doktora gittim ve pcos teşhisi konuldu. Doktor tarlusal adlı bi ilaç yazıp adetin 3.günü hormon testi yaptırmayı istedi fakat ben bi türlü yaptıramadım.Adet sırasında kanamalarım çok aşırı ve et parçası halinde gelmekte. Sizce bu durumun sebebi nedir ve ileride kısır kalma gibi bir sorunla karşılaşır mıyım?? Lütfen yardımcı olun..

25 Mayıs 2016 12:03
Op. Dr. Özgür Kavaz Doktora Sor

Op. Dr. Özgür Kavaz tarafından cevaplandı.

Gebelik polikistk over

Hocam merhabalar ben 5 ay klomen kullanmama ragmen hamile kalamadm doktor degisikligi yaptim bu doktor divina verdi divina hamileligi kolaylastirir mi divina kullanirken gebe kalinirsa ilaca devat etmekde sakinca varmi ?

23 Aralık 2015 16:46
Op. Dr. Özgür Kavaz Doktora Sor

Op. Dr. Özgür Kavaz tarafından cevaplandı.

aşılama tedavisi

hocam merhaba polikistik oer hastasıyım doktorum adet sonrası klomen kulnamamı belirtti kullandım ultrasyonda tekrar bakıldı ve doktrum yok dedi hemşireye sağda solda yok dedi yok derken yumurtalıklar büyümedimi demek istedi acaba ve cumaya kadar bşi kullanma bidaha bakalım diyede belirtti hocma cuma günü neiçin bakılması gerkicek biz aşılma tedavisi aamsındayız yumurtalıklarım büyümesse aşılma yapılmazmı hocam teşekürler saygılarımla

9 Kasım 2015 19:36
Op. Dr. Özgür Kavaz Doktora Sor

Op. Dr. Özgür Kavaz tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube