Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

pcos sendromı

hocam ıyı gunler bana 1 yıl once pcos tanısı kondu 24 yasındayım adetlerım hep duzensız oluyorsu sekerımı guatrımı ve ureme hormonlarımı kontrol ettırdım hepsı normal cıktı sadece fsh :5.5 lh:9.1 cıktı ılaca gerek görülmedı bıara adetlerım dahada duzensızlestı 2 ay adet gormedım ve sol kasıgımda yogun agrı vardı doktor ultrason goruntulerıme baktıgında sol tarafımda cok cok kucuk bır kıst oldugunu bunun önemsız bır kıst oldugunu soyledı ya yenı olusmus yada gecmıs cunku cok cok kucuk dedı 6 ay sonra bıdaha b akarız ılaca gerek yok dedı ve benım son aylarda adetlerım duzene gırdı bunun nedenı ne olabılır hocam ileride bana buyuk sorunlar yasatırmı seker hastalıgı gıbı kısırlık gıbı benım adet duzenımde su sekılde ; 1 aralık 2014 , 10 ocak 20...

19 Şubat 2016 21:34
Op. Dr. Mehmet Öztürkmen Doktora Sor

Op. Dr. Mehmet Öztürkmen tarafından cevaplandı.

polikistik over

Hocam Merhaba. Ben 16 yaşındayım. Yaklaşık 2 ay önce adet düzensizliği sebebiyle doktora gittim ve pcos teşhisi konuldu. Doktor tarlusal adlı bi ilaç yazıp adetin 3.günü hormon testi yaptırmayı istedi fakat ben bi türlü yaptıramadım. Hocam en son adet günüm 31 mayıstı ve o günden bu yana hala adet görmedim. Bu aralıkta hocam 2-3 haftadır ara kanamalarım var. Ayrıca karnımda şişlik ve kasıklarimda hafif sızı oluyo. Hocam korkuyorum lütfen bana yardımcı olun. Bu kanamalarım ve karnimdaki şişlik ciddi birsey midir?????

24 Ağustos 2015 20:43
Op. Dr. Mehmet Öztürkmen Doktora Sor

Op. Dr. Mehmet Öztürkmen tarafından cevaplandı.

adetimin erken bitmesi

Merhaba ben 19 yasindayim yaklasik 2 yildr ilac kullaniyorum polikistik over tanisi konuldu bu ay adetim 2 gun surdu normalde ilaci adetin 5. Gunu basliyorum kesilsin diye bu sefer cok cabuk kesildi napmaliyim yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler.

1 Haziran 2015 22:27
Op. Dr. Mehmet Öztürkmen Doktora Sor

Op. Dr. Mehmet Öztürkmen tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube