Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Yerleşme olabilir mi 18-20 gün sonra?

Hocam merhaba. 16-18 şubatta sevgilimle kıyafetler varken bi yakınlaşmam oldu. 10 martta adet olmam gerekirken benim 5 martta lekelenmem başladı ve 9 martta kana döndü. 15 Mart’ta bitti 6 gün sürdü kan renginde pıhtılıydı. Diğer adetlerimden bir farkı yoktu. Adetim biteli 4 5 gün oluyor baş dönmem ve mide bulantım var. Korkuyorum sizce gebelik ihtimali var mı? Kan testi yaptırma imkanım yok yaklaşık 1 ay geçti idrar testi yapsam sonuç verir mi? Bu şekilde gebelik mümkün mü?

19 Mart 2019 01:09
Doç. Dr. Emre ÖZGÜ Doktora Sor

Doç. Dr. Emre ÖZGÜ tarafından cevaplandı.

Ella içtim gününde en 3 gün sonra çok az kan geldi

Mhb ben ella hapi kılandim ama adet olmadim günü mü 3 gün geçti ve çok az bi miktarda gkan geldi test yaptım negatif çıktı . Acaba hamilemiyim yoksa bu bir düşük ısaretimi?

5 Mart 2019 02:30
Doç. Dr. Emre ÖZGÜ Doktora Sor

Doç. Dr. Emre ÖZGÜ tarafından cevaplandı.

erken menopoz

Hocam merhabalar 41yaşındayım 3aydır adet göremediğim için doktora gittim tarlusol kullanıp adetimin 3.günü tahlil yaptırdım FSH hormonum 45 çıktı doktorum 45 yaşına kadar cylo prognova kullanmamı söyledi yan etkileri çok olduğu için tereddütteyim. Hiç ilaç kullanmadan durumu kabullenmek sağlığımı daha da olumsuz mu etkiler acaba bu ilacı kullanmalımıyım lütfen yardımcı olurmusunuz

3 Ocak 2019 16:49
Doç. Dr. Emre ÖZGÜ Doktora Sor

Doç. Dr. Emre ÖZGÜ tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube