Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Yumurtalıl kisti

Merhaba Semavi Bey, sağ yumurtalığımda 9 cm olan basit bir kistimin olduğu tespit edildi.Gittiğim doktorlardan biri ameliyat önerirken, 6 ay ilaç ile takip önergense oldu ve son gittiğim doktor kistimin olmadığını söyledi.Kafam çok karıştı.Sonrasında tekrar 2 doktora göründüm kistimin olduğunu ve ameliyat dışında çözüm olmadığını belirttiler.Siz bu konuda ne önerirsiniz? Teşeklür ederim.

23 Şubat 2018 16:14
Op. Dr. Semavi Ulusoy Doktora Sor

Op. Dr. Semavi Ulusoy tarafından cevaplandı.

LABİOPLASTY

Hocam 13 gün önce Almanyada bir klinikte aynı anda hem labioplasti ve flep hymen ameliyatı oldum doktor biraz daraltma da yaptım dedi görüntü ameliyat olduğum an çok güzeldi şu an çok farklı o hale döner mi ?Şu an kaşıntılarım ve labiolarda ödemlerim var daha hızlı iyileşmek ve dikiş izleri için antibiyotikli bir krem önerebilir misiniz? Doktoruma ulaşamıyorum. Bir de hymenin tutup tutmadığını öğrenmek için gelince muayeneye gelebilir myim ? bunun için randevu almak istiyorum .

31 Ağustos 2017 00:24
Op. Dr. Semavi Ulusoy Doktora Sor

Op. Dr. Semavi Ulusoy tarafından cevaplandı.

kizlik zari

merhaba hocam 14 yillik kadin dogum uzmani alttan bakinca kizlik zarinin durumunu bilirmi beni alttan muayene etti kızlik zarinda sıkınti olmadigini soyledi doktoruma guvenmelimiyim tesekkur ederim

21 Mart 2017 00:42
Op. Dr. Semavi Ulusoy Doktora Sor

Op. Dr. Semavi Ulusoy tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube