Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

kürtaj sonrası kanama

Merhaba . 9 temmuz tarihinde 7 haftalık bebegimi kalbi durduğu için vakumla kürtaj yöntemiyle aldirdım. 10 gün sonra dr kontrolünde bir sıkıntı olmadığı söylendi fakat kanamam hâlâ devam ediyor. Bazen kahverengi, bazen adet kanı renginde oluyor. Yalnız adet kanaması gibi yogun değil. Bu lekelenmeler normal mi ? Ne kadar daha sürerse tekrar doktora gitmeliyim? Tşk ederim.

22 Temmuz 2016 16:50
Op. Dr. Akin Savci Doktora Sor

Op. Dr. Akin Savci tarafından cevaplandı.

Kurtaj sonrasi kanama

Hocam merhaba esim 9 gun once kurtaj oldu ancak halen gunde 3-4 kere hafif kanamasi oluyor, sizce normal mi ve ne kadar surer ?

4 Nisan 2015 21:49
Op. Dr. Akin Savci Doktora Sor

Op. Dr. Akin Savci tarafından cevaplandı.

Myomu olan hasta kürtaj olmasında hayati bir tehlike varmıdır ?

Sayın doktorum. Eşimde myom tümör var ve yılda 9 ay doğum kontrol hapı kullanıyor. Şu an itibariyle yurt dışında olan eşimin 4,5 haftalık hamile olduğunu öğrendim. Biz maalesef kürtaj yaptırmak istiyoruz. Öğrenmek istediğim myomu olan bir hastanın kürtaj olmasında hayati bir tehlike varmıdır. Yani kürtaja bağlı kanama doğaldır. Myomun bu kanamaya etkisi veya katkısı varmıdır. . İyi günler

27 Kasım 2014 16:00
Op. Dr. Akin Savci Doktora Sor

Op. Dr. Akin Savci tarafından cevaplandı.

geçmeyen ağrılar

Doktor bey, 18 Haziranda kürtaj olmak zorunda kaldım. 9 gün kanamam oldu. Sonra 12 temmuz da kanamam oldu. Yine 9 gün sürdü. kürtaj olduğum günden itibaren sol ve sağ taraflarıma ilk başlarda iğne batması şeklinde sonra ağrı şeklinde ağrılar devam etti. belim dede bazen ağrılar oluyordu. mide bulantısı da oluyordu. Kadın doğum uzmanına gittim. iltihap olduğunu söyledi.smear testi yaptı sonuç daha çıkmadı. azitro ve biteral verdi. antibiyotiği 3 gündür kullanıyorum. kullandığım gün ve ertesi gün kahverengi lekelenmem oldu. normalde bu günlerde adette olmam gerekiyordu. ayrıca karnımda sağ üst tarafında bıçak batması gibi ağrı hala var. ne yapmalıyım. saygılarımla..

10 Ağustos 2014 16:38
Op. Dr. Akin Savci Doktora Sor

Op. Dr. Akin Savci tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube