Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

16 yaşındaki yigenimin regl düzensizlikleri var napmalıyız ?

16 yaşndaki yigenim 3 yıl önce ilk adetini oldu fakat bu zamana kadar hala adet düzensizlikleri devam ediyor geçen sene adölesana götrmüştük ultrasonda ve hormon düzeninde bir sorun olmadıgını ve bu durumun yasından dolayı normal oldugu söylendi ve adet söktürücü kullanmasını söyledi fakat bir seferlikti bu şimdi hala devam ediyor adetinin üzerinden 3 4 ay atlıyor sizce napmalıyız tekrar doktora götürmeli miyiz ?

20 Haziran 2014 18:53
Op. Dr. Turgay Karakaya Doktora Sor

Op. Dr. Turgay Karakaya tarafından cevaplandı.

adetin 10 gün erken gelmesi

hocam, adetim 10 gün erken geldi ve ilk gün siyah renkte.ayrıca hiç düzensiz değildi ve ağrım olmazdı. bir gün önce kaburgalarımın altına kadar vuran aşırı ağrı oldu.ben başka hastalık sandım. birgün sonra adet oldum ki, henüz beklemiyordum 10 gün erken geldi. geçen hafta dr gitmiştim. 4 cm kist varmış, kan ve smear testimi sonucunu alıp kontrole gidecektim ki, bu garip olay oldu.meraktan size yazıyorum.henüz dr uma gidemiyorum çünkü.ne olabilir acil bir durum mu

9 Haziran 2014 18:26
Op. Dr. Turgay Karakaya Doktora Sor

Op. Dr. Turgay Karakaya tarafından cevaplandı.

ilaçlar

Merhaba hocam benim bir sorum olacakti. Ben androcyr kuklndim kullnirken lekelenme şeklinde kanamam oldu biraktim fakat hala devam etmekte bu nofmal mi ne kadar devam eder Teşekkürler.

10 Mayıs 2014 13:43
Op. Dr. Turgay Karakaya Doktora Sor

Op. Dr. Turgay Karakaya tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube