Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Uzun süre kanamanın devam etmesi sonucu yapılan patoloji

Hocam merhaba, Annem 45 yaşında 3 doğum yaptı.İkisi tekil gebelikti,son doğumu ikiz gebelikti. 15 gün süren regl nedeniyle doktora başvurduk. *** *** ** tarihinde rahminden parça alındı. Patoloji sonuçlarını aldık birde siz değerlendirirseniz sevinirim. Makroskopik Bulgular: Topluca 5 cc kadar hacimde kanamalı,mukuslu kürete nitelikte metaryaldir.Totali 3k TA Tanı: -Endometrial PC; fokal atipisiz endometrial hiperplazi, düzensiz proliferasyon.

20 Haziran 2017 22:03
Op. Dr. Ahmet Yılmaz Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Yılmaz tarafından cevaplandı.

Adet dışı kanama

İyi akşamlar Ahmet Bey. Size daha önce adet düzensizliği için gelmiştim ve siz doğum kontrol ilacı vermiştiniz. Şu ana kadar her şey normaldi fakat adetimden 10 gün geçmesine rağmen bu gün tekrar kan geldi ve kasıklarımda bir ağrı var. Bu konuda ne yapmalıyım? Sizce normal mi?

16 Şubat 2017 00:47
Op. Dr. Ahmet Yılmaz Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Yılmaz tarafından cevaplandı.

Bozulmuş mudur zedelenmiş midir yoksa adet kanı mı ?

2 yıllık sevgilimle bir kaç defa ilişkiye girdik ama sürtünme yolu vasıtasıyla ve de iç çamaşırlarımız üstümüzdeyken. En son ilişkimizde biraz iç çamaşır olmasına ramen penisimin 1 ya da 2 santimi girmiş farkında olmadan yalnız sevgilim adetinin 5.günündeydi ilişki bitti biraz otururken kan geldiğini gördüm ilk başta biraz pembemsi sonraya doğru koyu kırmızıya dönen bir kan ama ne ağrısı ne de sızısı var sizce kızlık zarının bozulma ihtimali var mıdır hocam? Teşekkür ederim şimdiden iyi çalışmalar ..

30 Haziran 2016 13:47
Op. Dr. Ahmet Yılmaz Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Yılmaz tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube