Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Anal ilişki

Merhaba. Arkadan ilişki yaşarken (prezervatif vardı) hiç bi acı ve ağrı hissetmedim. Sonrasında da hissetmedim. Çok ağrı ve acı olabilceğini duymuştum. Ama arka tarafımı kasmak istediğimde kasamıyorum Bu normal mi ? İlk kez yaşıyorum. Vajinamada giriş olmadı ama biraz zorlandı. Ama kanama falan olmadı. Herhangi bir sorun var mıdır ? Prezervatif olması ve yırtık olmaması hamileliği önler mi.

3 Şubat 2021 16:01
Op. Dr. Umut Sarı Doktora Sor

Op. Dr. Umut Sarı tarafından cevaplandı.

Ertesi gün hapı

Doktor bey merhaba bir sorum olucak 2 hafta içerisinde 4 kez ella ertesi gün hapı kullandım . Gebe kalma ihtimalim var mıdır ?

5 Ocak 2021 14:20
Op. Dr. Umut Sarı Doktora Sor

Op. Dr. Umut Sarı tarafından cevaplandı.

kist sivilce doğum kontrol hapı safra mide sorunu

Merhaba hocam ben birkaç sene önce küçük kistlerim ve adet sancım olduğu için doktorumun reçetesiyle gynelle kullandım, gynelle bulamayınca eczcımın muadili olarak sunduğu diane 35 kullandım . 6 ay kullanıp sorunlarım tekrar başlayınca bi 6 ay daha kullanıyordum sonra tekrar bırakıyordum birkaç kere böyle oldu . Daha sonra safra kesemde taşlar oluştu kilo ve kolesterol sorunum olmadığı için babaannemde de benim yaşlarımda aynı sorun olduğu için genetik olduğunu söyledi doktorum . bu esnada doğrum kontrol ilacı kullan mıyordum ama prospektüsünde safra ile ilgili sorunlar yaratabileceğini okuduğum için endişelendim . safra kesemi aldırdım sonrasında da endoskopi oldum alkalen reflü antral gastrit tanısı kondu , bunun için de ilaç kullandım . ...

4 Aralık 2020 16:19
Op. Dr. Umut Sarı Doktora Sor

Op. Dr. Umut Sarı tarafından cevaplandı.

Kızlık zarı

Merhaba ben kilitorisi mi okşadım titreme geldi yani orgazm oldum galiba. Sonra duşa girdim duştan çıktığımda kanamam başlamıştı. Yattım sabah kalktığımda kanamam hala az da olsa devam ediyordu.kızlık zarım bozulmuş olabilir mi?

22 Kasım 2020 07:35
Op. Dr. Umut Sarı Doktora Sor

Op. Dr. Umut Sarı tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube