Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Fsh hormonu

Saygılar hocam fsh 4,24 ovulasyon3,4-33,4 folliküler 2,5-10,2 Pregnant 1,4-18,1 luteal 1,5-9,1 Tsh 0,39 prolaktin 8,44 testesteton 0,69 acaba hormonların normalmi saygılar..

4 Mayıs 2014 13:23
Doç. Dr. Ömer Südekan Doktora Sor

Doç. Dr. Ömer Südekan tarafından cevaplandı.

ped kullanımı

Hocam merhaba.Hocam piyasada anion ped diye bir ped markası duydum içeriğindeki anyonlar sayesinde adet dönemini ağrısız atlatılacağı ve bir çok hastalığa iyi geldiğini okudum sizce bir doğruluğu var mıdır varsa ileride herhangi bir hastalığa sebep olur mu cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

16 Kasım 2013 11:56
Doç. Dr. Ömer Südekan Doktora Sor

Doç. Dr. Ömer Südekan tarafından cevaplandı.

kist ve bebek

hocam ben bebek istemi ve kokulu akıntı sebebiyle devlet hastanesine hem muayene hemde bilgi için başvurdum ancak şugün bugün derken sürekli sıra beklemek tahlil beklemekden yoruldum. en son gittiğimde ise usg çektirdim sonuçta bir kistten bahsedildi ancak tam anlamıyla istediğim yanıtı yine alamadan gün attılar. aynen usg sonucunu aktarıyorum. '' Mesane konturları , duvar kalınlığı ve hacmi normaldir. Lümen içi patoloji saptanmadı. Uterus orta hatta, antevert , normal boyutlardadır. Myometrium ekosu homojendir. Endometrium çift duvar kalınlığı 8mm'dir. Sol over normalden büyük olup içinde 21 mm çapında düzgün kenarlı kist izlendi. Sağ overde en büyüğü 14mm çapında birkaç adet follikül izlendi.'' Bebek istiyorum ancak hala bununla ilgili bi...

22 Ekim 2013 14:30
Doç. Dr. Ömer Südekan Doktora Sor

Doç. Dr. Ömer Südekan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube