Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

1 senedir Adet olmuyorum

Merhabalar ben 26 yaşındayım. ben 1 senedir adet görmüyorum ben doğum kontrol hapları kullanıyordum 8 aydır bıraktım bir gebelik problemimde bundan 1 ay önce bir doktora göründüm bana duphaston ilacı verildi ilaç bitince olmasan gel denildi gitim utrasyon yapıldı kan alındı bişey yok denildi. Bir dahada gitmedim. Arkadaşım sizin yanınızda muane oluyordu 1 2 defa bende geldim çok memnunduk olmadı sizin yanınızda gelirim ama normal mi aceba diyorum menopoz olabilrmi bu yaşta neyden olabilir.. Şimdiden çok teşekkür ederim..

2 Mart 2021 01:59
Op. Dr. İrem Hepyılmaz Doktora Sor

Op. Dr. İrem Hepyılmaz tarafından cevaplandı.

surtunmeeee

İREM HANIM SEVİGLİMLE SURTUNME YOLU İLE BİRLİKTE OLDUK AMA BENİM ELİME ZEVK SUYU GELDİ TABİ O SIRADA BIRLIKTE OLURKEN ELIMI USTUME SİLDİM SORUN OLMASIN DİYE SONRA VAJİNASINI ELLEİDM HAMİLE KALMA OLASILIĞI VARMIDIR BU DURUMDA

4 Aralık 2020 21:14
Op. Dr. İrem Hepyılmaz Doktora Sor

Op. Dr. İrem Hepyılmaz tarafından cevaplandı.

Pıhtılaşma

Hocam merhabalar. Benim 9 ay önce bir hamileliğim olmuştu 6 hafta 3 günlükken kalbinin durdugunu öğrendik. Çok üzüldük kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktorum pıhtılaşma testini onermıstı yaptırdık. Sonuç olarak MHFTR C677 Heterozigot, MHFTR 1298C Homozigot, Beta fibrinojen 455 A HeTerozigot, Pai 1 heterozigot tespit edildi. Bu sonuclara gore gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanmalı mıyım??

4 Aralık 2020 20:39
Op. Dr. İrem Hepyılmaz Doktora Sor

Op. Dr. İrem Hepyılmaz tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube