Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Hamilemiyim ?

İyi akşamlar hocam . Ben 1 şubat tahinden erkek arkadaşımla ilişkiye girdim arkadan boşalma oldu ama vajinaya sızıp sızmadığını anlayamadık 8 şunat tarihindede regl oldum 6 gün sürdü 2 gündür karnımın alt tarafından kasıklarıma ağrı vuruyor hamile olabilirmiyim ?

22 Şubat 2015 01:15
Op. Dr. Aylin Anıl Arslan Doktora Sor

Op. Dr. Aylin Anıl Arslan tarafından cevaplandı.

siyah akıntı

merhaba ben 19 yaşındayım,bekarım,son iki aydır siyah akıntılarım bir türlü geçmiyor geçen ay adetim bittikten sonra sarımsı akıntım geliyordu ben bunun üzerine soğan suyu içmeye başladım baya düzeltti ama sonrada adet gecikmesi oldu 15 gün falan gecikti adet olduktan sonra bu sefer siyah akıntı gelmeye başladı bu seferde kiraz sapı içmeye başladım ama işe yaramadı biraz uzun oldu kusura bakmayın cevaplarsanız sevinirim.

21 Şubat 2015 19:47
Op. Dr. Aylin Anıl Arslan Doktora Sor

Op. Dr. Aylin Anıl Arslan tarafından cevaplandı.

Vajinadan sürekli bir iki damla kan gelmesi neden olur?

adetim bittikten bir hafta sonra kahverengi akıntıyla sümüksü akıntı geldi ve şimdide yani adetimden iki hafta sonra idrar yaptıktan sonra peçeteyle sildiğim de bir iki damla gibi kan geliyor.koku yok sürekli bir akıntım yok.bekar ve 27 yaşındayım.sersemlik hali ve baş dönmeleri var ama bununla alakalı mı bilemiyorum çünkü baş dönmelerim daha önceden de oluyordur,kanın gelmesinin nedeni ne olabilir geçen adet dönemimle mi alakalı yoksa bir hastalık mıdır?

14 Şubat 2015 21:52
Op. Dr. Aylin Anıl Arslan Doktora Sor

Op. Dr. Aylin Anıl Arslan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube