Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

adet düzensizliği

ben 19 yaşındayım adet görme problemim var. düzensiz oluyor. hastaneye gittim ama hiçbir şey çıkmadı sonuçlar temiz. ultrasona girdim ilaçlar kullandım adet söktürücü kullandığım zaman oluyor fakat hiçbir şey kullanmadığım zaman olmuyorum. doktor 'yapabileceğimiz bişey kalmadı rahim kanalları tertemiz. hiçbir sorunu yok ' dedi. stres sinir ve yorgunluğa bağladı. onlardan olabilirmiş. normal adet görmem için ne yapmam lazım ? internetten araştırdım papatya çayı içip balla çörekotu nu karıştırıp yiyorum. bir süre bunu yapınca adet normale dönermiş doğru mu ? civanperçemi çayı da içiyordum devam ediyim mi o da iyi gelir mi ? şimdiden teşekkürler, iyi günler ..

18 Ağustos 2014 15:20
Op. Dr. Aşkın Evren Güler Doktora Sor

Op. Dr. Aşkın Evren Güler tarafından cevaplandı.

kaç haftalık hamileyim

Merhaba,beta hcg: *** *** ** çıktı .Hamilemiyim ve varsa kaç haftalıktır acaba?sezeryan oldum(ölü doğum)3 ay geçti.Gebelik durumunda Riskler nelerdir acaba?dikişlerin patlaması sözkonusu olabilirmi?Şimdiden çok teşekkür ederim

9 Ağustos 2014 09:21
Op. Dr. Aşkın Evren Güler Doktora Sor

Op. Dr. Aşkın Evren Güler tarafından cevaplandı.

18 yaşındaki kızım 1 sene olacak adet olamıyor :(

sella lokalizasyonunda 26*20*24mm. [KK*AP*TR ] boyutlu sella kavitesini genişleten ve süperiorda sella sınırlarını aşan T2Asekanslarda heterojen hipointens, T1A sekanslarda heterojen hipointens görünümde kitlesel kezyon işlenmiştir.postkontrast serilerde lezyonda yaygın kontrast tutulumu mevcuttur. optik kiazma süperiora itilmiştir. kitle bilateral kavernöz sinüse yaslanmış durumundadır. hipofizer infindubulum ve nörohipofiz seçilememiştir. sfenoid sinus havalanmsı normaldir. görüntü alanına giren serebral sulkuslar ve hemisferlerin gri_beyaz cevher sinyal dağılmları normaLDİR. emar sonucumuz dr bey . bvugün endokrine konsültasyon için yolladılar endişeliyim bu sonuçlar nedir neden istediler aydınlatırsanır sevinirim saygılar kly gelsin.

7 Temmuz 2014 17:59
Op. Dr. Aşkın Evren Güler Doktora Sor

Op. Dr. Aşkın Evren Güler tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube