Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Bebeğim ne zaman olur

Merhabalar hocam 1.5 yıllık evliyim esimde Sprey hareketiliği az ve sayısı düşük bende de kistve bir bucuk yıldır korunmamamiza rağmen bebegimiz olmadı rahim filmi cektirmedim cunku çok korkuyorum kötü birsey cikicak die nasıl bir yol izlemelliyiz

27 Eylül 2018 21:01
Op. Dr. Taner Akçal Doktora Sor

Op. Dr. Taner Akçal tarafından cevaplandı.

Bartholin Kisti

Merhaba taner hocam temmuz ayında sol bartolin bezinde kist teşhisi koyuldu. Dr fakultede git aldir ben alamam kilon var masada kalirsin dedi psikolojim bozuldu sirf bu yuzden antidepresan kullandim. Tahlil sonuclarim temiz cikti o yonden rahattim ozel bir dr a gittim bana alinmanin gerek olmadigini soyledi. Son 3 gundur buyume oldugunu dusunuyorum daha once dr un verdigi ornisid fort u kullaniyorum. Ama ne yapacagim bilmiyorum. Hafif agri var bu konuyu kimseylede paylasamiyorum. Lutfen yardimci olmur musunuz?

10 Şubat 2018 21:26
Op. Dr. Taner Akçal Doktora Sor

Op. Dr. Taner Akçal tarafından cevaplandı.

Sadece merak

Merhaba. Benim bi kac sorum olacaktı. 1)Biz arkadan sürtünmeyle ilişki yaşadık penis vajinama dogru geldi erkeğin boşalması olmadı.önden de sürtünme oldu ancak bunda arada benim çamaşır vardı. Bu durumda kızlık zarı zarar görür mü ve boşalma olmadığı halde meniyle hamile kalınır mı? Adet dönemime yaklastıgım günlerde oldu bu olay sonrası normal adet gördüm. 2) arada kendim bosalıyorum bu kızlık zarını etkiler mi ve akıntım fazla gelmeye basladı gün içinde bu normal midir? Yanı bosalmaya alıstgım içinde kendiliğinden gelmesi mümkün mü? 3) zarın delinmesi için cisim girmesi şart mı sadece sürtünmeyle esner mı yırtılır mı?

10 Aralık 2017 18:59
Op. Dr. Taner Akçal Doktora Sor

Op. Dr. Taner Akçal tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube