Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

gebelik Kan testi ve ultrason

Hocam merhaba ilişkiden 45 ,60 ve 80 gün sonra kanda bakılan beta hcg negatif çıktı. Ve ilişkiden 130 gün sonra karından yapılan ultrason ile gebelik görünmedi. Süre boyunca 4 kez zamanında adet görüldü. Bu tetkiklere rağmen saptanamayan gebelik olabilir mi? Tekrar test yaptırmam gerekir mi?

29 Ekim 2019 21:31
Prof. Dr. Süha Sönmez Doktora Sor

Prof. Dr. Süha Sönmez tarafından cevaplandı.

Bilgilendirirseniz sevinirim

Son adete göre 8+2 haftalık hamileyim ama usg göre 7+2 günlük hamile çıkıyorum bugün kalp atışı için gittik ama kalbini göremediklerini söylediler. Başka bir doktora gittik oda bebeği çok küçük gördü kan tahlili istedi. Sizce bebek gelişimi olabilir mi ilerleyen zamanda kalp atışı duyulabilir mi cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

23 Kasım 2017 15:49
Prof. Dr. Süha Sönmez Doktora Sor

Prof. Dr. Süha Sönmez tarafından cevaplandı.

pelvik ultrasyon kıst

merhabalar hocam, annem 61 yaşında ultrason incelemesinde; myometrium homojen eko yapısındadır. endometrium kalınlığı (6.3mm) tabii, konutları düzenlidir. sağ over 25x15x14 mm, sol over 28x26x15 mm boyutlarında olup bilateral adneksiyal alanlarda kaplayan solid yada kistik lezyon izlenmemiştir. insidental olarak yapılan usg incelemede sağ böbrek alt kaliksinde 14 mm çaplı fokal ektazi izlenmektedir. hocam gittikleri doktor yumurtalıklarında kıst var demiş. hocam herhangi bir kıst gözüküyor mu? kadın doğum olarak tehlikeli bir durum var mı?

18 Eylül 2017 18:43
Prof. Dr. Süha Sönmez Doktora Sor

Prof. Dr. Süha Sönmez tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube