Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Adet düzensizliği-2

Cevabınız için teşekkür ederim. Adet dönemimde muayenehanenize gelmeyi planlıyorum. Kan testleri vs. Muayenhanenizde yapılabiliyor mu? Yapılamıyorsa gelmeden önce hangi testleri dışarıda yaptırmamı önerirsiniz?

13 Mayıs 2019 11:57
Op. Dr. Ahmet Özek Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Özek tarafından cevaplandı.

Adet düzensizliği

Merhabalar Ahmet bey, Son üç aydır adet düzenimi takip ediyorum ve adet döngümün uzadığını fark ettim (28 Ocak - 10Mart - 20Nisan tarihlerinde reglim başladı) Geçmişte de düzensizlikler yaşamıştım. Kendimde problem olacak bir belirti görmüyorum. (tüylenme, kilo alımı vb.) ilerleyen dönemde eşimle çocuk istiyoruz, bir problem oluşturur mu?

10 Mayıs 2019 09:33
Op. Dr. Ahmet Özek Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Özek tarafından cevaplandı.

Adet düzenleyici.

Merhaba,35 yaşında lupus(sle)hastasıyım.adetlerim 4 aydır düzensiz.çok az miktar yok gibi diyebilirim ,7 aydır korunmadım gebede kalamadım .bebek istiyorum.hormon testleri normal çıktı.sle hastası olarak adet düzenleyici,söktürücü kullanabilirmiyim? (Doğum kontrol hapı yasaktı mesela)aşılama ,tüp bebek vs.tedavisi gerekirse bana bunlarla ilgili iğne,ilaç vs.kullanmamın sakıncası varmı?her kadın doğum Dr.gittiğimde verdiği ilaçları romatoloğumamı sormam gerekecek benim.teşekkür ederim.

11 Ağustos 2014 02:21
Op. Dr. Ahmet Özek Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Özek tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube