Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Doğru zaman nedir

Hocam merhaba korunmasız ilişkiden 5-6 gün sonra gebelik var ise belli olur mu acaba ? Kasık ağrıları ve hassasiyet mevcut ama test yapmak için erken midir acaba illa adet gününü beklemek gerekir mi ?

7 Ağustos 2021 18:52
Doç. Dr. Emrah Beyan Doktora Sor

Doç. Dr. Emrah Beyan tarafından cevaplandı.

hamile miyim

hocam merhabalar, 8 gün önce partnerimle cinsel ilişkiye girdim, kızlık zarım patladı. içime boşalmadı ama cinsel ilişki sırasında korunmadık korktuğum için sonraki gün yani yaklaşık 24 saat sonra ertes72 adlı ertesi gün hapını alıp kullandım ancak hala korkuyorum ve küçük küçük ağız yoluyla sürekli olarak gaz çıkartıyorum ilişkiye girdiğimde reglime yaklaşık 11-13 gün vardı sizce hamilelik ihtimalim nedir

31 Temmuz 2021 19:10
Doç. Dr. Emrah Beyan Doktora Sor

Doç. Dr. Emrah Beyan tarafından cevaplandı.

Kesin sonuç mu?

Merhaba hocam,ilişki üzerinden 14 gün geçtikten sonra 14.gün kan testi yaptırdım.reglimde 4gün gecikmişti. sonuç 1.20 çıktı.ondan öncede 13.günde 2kere idrar testi yaptım farklı markalardan negatif çıktı.acaba hamilelik olabilir mi hala adet görmedim gecikmenin 6.günü adetimin... (vajina içine boşalma olmadı)bu yaptırdığım testler artık kesin sonuç mudur?hamile değilsem neden hala adet olamıyorum?bacak ağrım ve kabızlık ishal durumum var 2hafta öncede vardı.adetim cok düzenli değil emin olamıyorum.bugünde idrar testi yaptım 16 veya 17 gün gecmisti negatifti.bu sonuçlar kesin midir artık?

7 Mart 2021 14:51
Doç. Dr. Emrah Beyan Doktora Sor

Doç. Dr. Emrah Beyan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube