Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

HSG inceleme ve değerlendirme

İsmet bey merhaba,4,5 Yıllık evliyim.32 Yaşındayım.Çocuğum olmuyor.Polistik Over hastasıyım.Hsg sonucunun değerlendirilmesini rica ederim,teşekkürler. Yöntem;c kollu dijital röntgen ve DSA cihaziyla,5F HSG kataterinden scopik izleme altında grafiler çekildi. Bulgular;Uterus retrovert pozisyondadır.Kavum uteri normal form ve hacimde olup dolum defekti yoktur.Kontrast madde sol tubadan intraperitoneal mesafeye geçmiş ve bu alanda serbest olarak dağılmıştır.Sol tuba normal çapta,kendi üzerine kıvrımlıdır.İnceleme alanına giren diğer oluşumlarda pataloji yoktur. Sonuç;Sağda proksimal tubal oklüzyon Değerlendirilmesi konusunda yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkürler.

21 Nisan 2016 09:13
Op. Dr. İsmet Yıldırım Doktora Sor

Op. Dr. İsmet Yıldırım tarafından cevaplandı.

Yumurtaların çatlaması

Iyi günler ben 2 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı doktora gittim tüm testlerimiz yapıldı yumutların çatlamıyor dedi bana düzenli adet görüyorum çevremden yumurtaların çatlamasa düzenli adet görmessin deniyor gerçeği nedir

24 Ocak 2016 01:12
Op. Dr. İsmet Yıldırım Doktora Sor

Op. Dr. İsmet Yıldırım tarafından cevaplandı.

kırılma kanamsı

mrb dr bey.ben 12 seneden beri yumurtlamadan sonra su gibi kahverengi akıntılarım geliyor.herkez yumurtlama kanaması diğip gönderiyorlar.tahlil sonuçları temiz çıkıyor.acaba benim yaşadığım östrojen yada progestan kanaması olabilirmi.süreki tekrarlaması beni endişelendiriyor.gebe kalamiyorum tüplerimde açık.ben bu östrojen progestan testini adetin kaçıncı günü vermem lazım.

16 Aralık 2015 11:23
Op. Dr. İsmet Yıldırım Doktora Sor

Op. Dr. İsmet Yıldırım tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube