Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

hamile kalamiyorum

İyi günler 1 yıldır evliyim ama hamile kalamiyorum kilom normal untrasyon da kist de yok yumurtaliklarimda hormonlarım normal killanmam var tüm hormon testlerimi yaptirdim doktor normal dedi tv duydum Lh hormonu fsh dan yüksekse pco hastası olunuyormus benim LH 7.34 FSH 5.51 benim yüksek pco hastasimiyim bundanmi hamile kalamiyorum? muayene olduğum doktorlar böyle bişey demedi?

22 Şubat 2016 15:21
Uzm. Dr. Meltem Aksu Doktora Sor

Uzm. Dr. Meltem Aksu tarafından cevaplandı.

Gogsumdeki sut

Merhaba ben 19 yasında bekar biriyim .Gogsumun ucunda süt gibi beyaz bir sıvı gorunuyor bebegim yokki süt oluşuyor ama .Evlenince Hamile kalamama riskim varmış doğru mu?

18 Ocak 2016 12:25
Uzm. Dr. Meltem Aksu Doktora Sor

Uzm. Dr. Meltem Aksu tarafından cevaplandı.

göysümdn süt geliyo

Iyi gnler doktor hanım göysümü sknca sıwı geliyor 3 doktora gtim bna hormonal swiydn dyip dopamin werdiler we geçmdi snra 3yıl önce polikstikower tehşi knuldu zayflmam grktgni hem sıwının geçecegni hem adt düzeni olcagnı söyldiler bayagı zayfladm adetim düzene girdi ama göysümdki swi geçmdi bşka bir doktr beyındn kaynaklı olbr emar çktir ddi dişme tel taktıgm için çektirmdim ama proaktin hormonu tahlili yaptım 12,46 çıktı iyiymş birkç aya ewlenecem bebgmin olmamasından korkuyorum yumurtalk tembeligi gecermi zayflaynca göysümdn süt hallen gelyor kafayı yemek üzereyim cewabıniz için smdidn teşkürlr

5 Aralık 2015 01:00
Uzm. Dr. Meltem Aksu Doktora Sor

Uzm. Dr. Meltem Aksu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube