Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Siğil mi yoksa sadece et beni mi

İyi günler Zuhal hanım benim sorum siğilden emin değilim ancak genital bölgemde çok küçük 2 tane et beni gibi bir şey çıktı ten renginde koyu değil kızarıklık yada kaşıntı yok.Dediğim gibi sivilceden bile küçük ucu beyaz değil çevrem korkuttu beni doktorada gidemiyorum utanıyorum açıkçası, temizliğime önem veren bir insanım eğer bu konuda beni bilgilendirirseniz size minnettar olurum.Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.İyi çalışmalar.

24 Ocak 2014 19:50
Op. Dr. Zuhal Öder Saylık Doktora Sor

Op. Dr. Zuhal Öder Saylık tarafından cevaplandı.

ganital yağbezesi

Merhaba hocam benim genital bölgemde devamlı yağ bezeleri çıkıyor bazen sıkıp rahatlıyorum bazende sıkılmıyorlar çıban gibi ağrıyorlar deyemiyorum bile ,birde izleri kalıyor.acaba bunun nedeni nedir.birde ilaç tavsiye edermisiniz saygılar

11 Aralık 2013 23:57
Op. Dr. Zuhal Öder Saylık Doktora Sor

Op. Dr. Zuhal Öder Saylık tarafından cevaplandı.

hpv sorunu ve tedavisi

merhabalar zuhal hanım ben 23 yasındayım ve hpv virüsü kapmış durumdayım evli değilim ve bu virüs hayatımı mahvetmek üzere. doktora gittim genital bölgemde 3 adet gördü 1 ay önce. 2si dış kısımda 1i iç kısımda olmak üzere ve yeni şu sıralar dudağımın iç kenar kısmında cok ufak bir siğile benzer bişey gördüm ve kendim sirke ile tedavi olmaya çalışıyorum her iki bölgem içinde şuan ne yapmalıyım ailem çok önemsemiyo geçer diyolar. ama ben çok korkuorum ilerlicek diye. lütfen yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

1 Aralık 2013 00:17
Op. Dr. Zuhal Öder Saylık Doktora Sor

Op. Dr. Zuhal Öder Saylık tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube