Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Vajinal mantar

Iyi gunler Birgül hanim. 19 yasindayim daha once mantar oldugum soyledi ve krem verilmisti ama hala gecmedi yaklasik 1 yildir surekli tekrarliyor. Kesin bir tedavisi var mi acaba ve ayni zamanda mantar yinelediginden beri regl olamadim 7 gun gecti bi ilgisi var midir

25 Mart 2016 11:41
Op. Dr. Birgül Karakoç Doktora Sor

Op. Dr. Birgül Karakoç tarafından cevaplandı.

Genital bölgede gıdıklanma

İyi günler, 1-2 gündür genital bölgemde belirgin bir gıdıklanma hissi var. Bir acı ya da direkt kaşıntı şeklinde değil, daha çok dediğim gibi gıdıklanma ve kasıklarımda da hissediyorum. Küçük tuvaletimin gelmesi ile birlikte daha artıyor. Hiç bir şey yokken durup duruken çıktı diyebilirim. Biraz araştırdığımda enfeksiyon belirtisi olabileceği yazılmış benzer birkaç durumda. Geçici bir şey olabilir mi ya da bunun sebebi başka ne olabilir. Fikir verebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

7 Ocak 2016 16:24
Op. Dr. Birgül Karakoç Doktora Sor

Op. Dr. Birgül Karakoç tarafından cevaplandı.

vajinal kaşıntı ve yanma

Hocam adet dönemimde başlayan ve adetimin üzerinden 10 gün geçmesine rağmen devam etmekte olan vajinal kaşıntı ve yanma şikayetim var. akıntım olmamasına rağmen kaşıntı önce dış bölgede başlayarak içerilere doğru kayan bir şikayet ben pedin sıcaklardan dolayı bu şikayete sebep olduğunu düşünerek üzerinde durmamıştım. Fakat devam edince biraz strese girdim. dediğim gibi mantar belirtilerinden de akıntı yok. sizce sebep ne olabilir?

30 Temmuz 2015 13:02
Op. Dr. Birgül Karakoç Doktora Sor

Op. Dr. Birgül Karakoç tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube