Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Kasinti ve yanma

Merhabalar iki gunden beri sanirim bolgeye vulvo deniyor kasinti ve yanma var uzun zamandir hafif kasintim vardi denize girdikten sonra iyice artti ve kabarciklar olustu bu kabarciklar orta buyuklukte doktora gittim travazol krem ve itraxly hap verdi mantar oldugunu soyledi fakat sadece sikayetlerimi anlatarak bakmadan farkli bi durum mumkun mudur ?

13 Eylül 2016 16:30
Op. Dr. Erkan Akan Doktora Sor

Op. Dr. Erkan Akan tarafından cevaplandı.

genital kasinti

meraba 19 yasindayim bir iliskim oldu ondan 3 hafta gecti sonra kasintim olmaya,basladu bir haftadir kasintiya bagli ufak ufak tahrisler oldu ve 1 haftadir hafif bir kasik agrisi var bazen sag bazen sola geciyor gun icinde geciyor test yptirsam bu testlerin disinda tutabilme sansimiz varmi aidsi size gore sorun nedir gitmeme gerek varmi doktora tesekkurler test istesem hiv e baktirmama sansim varmi

28 Nisan 2016 20:58
Op. Dr. Erkan Akan Doktora Sor

Op. Dr. Erkan Akan tarafından cevaplandı.

Iliskiye girilir mi?

Hocam kolayliklar diliyorum. Nidazol fitil, monodoks ve biteral tablet kullanıyorum. Fitil suresince kondomla beraber iliskiye girmemde sakinca var mıdır? Fitili gece 1 koyuyorum sabah aksama cevirmemde sakinca olur mu? Dr um herhangi birsey belirtmemis. Kullaniminda sabah aksam yaziyor tereddütte kaldim. Akintimin beyaz ve az oldugunu soyledi esim icin ilac onermedi. Elimde ornisid var kullanmasi gerekirmi onunda? Tesekkur ediyorum simdiden.

2 Nisan 2016 11:34
Op. Dr. Erkan Akan Doktora Sor

Op. Dr. Erkan Akan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube