Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Kızlık zarı hakkında

Merhaba hocam, ince yumuşak kırlenti ikiye katlayarak sert olmasını sağlayıp kıyafet üzerinden (ince iç çamaşırı, ince şort, eşofman altı) yüz üstü sürtündüm. Sürtünmeden sonra vajina içinden kahverengi leke geldi. Bu yüzden endişeliyim. Kızlık zarı böyle zarar görebilir mi? Daha önce parmakla zarar verme endişesiyle muayene olmuştum halka şeklinde ve etli yapılıymış. Doktor çentik görse yapısını sorduğumda söyler miydi? Ben baktığımda 1 tane çentik gibi bir şey görüyorum, önceden fark etmemiştim. Yastığa sürtünme veya jilet çentik yapabilir mi? 20 yaşındayım. En son adet başlangıç tarihim 26 Nisan, ortalama 35-45 gün arasında oluyorum, son 6 aydır. Bu olay 23 Mayısta oldu. 12 Haziran'da adet oldum. Yumurtlamadan veya adet öncesinden kaynak...

4 Ağustos 2020 00:16
Op. Dr. Songül Kaloğlu Doktora Sor

Op. Dr. Songül Kaloğlu tarafından cevaplandı.

Labioplasti ameliyati yapiyormusunuz

Labioplasti ameliyati yaptırmak istiyorum siz yapıyor musunuz? Yapıyorsanız fiyat öğrenebilirmiyim? Bilgilendirirseniz sevinirim iyi günler.

8 Temmuz 2020 14:11
Op. Dr. Songül Kaloğlu Doktora Sor

Op. Dr. Songül Kaloğlu tarafından cevaplandı.

Kızlık zarı hakkında

Merhaba hocam, ince yumuşak kırlenti ikiye katlayarak sert olmasını sağlayıp kıyafet üzerinden (ince iç çamaşırı, ince şort, eşofman altı) yüz üstü sürtündüm. Sürtünmeden sonra kahverengi leke geldi. Kızlık zarı böyle zarar görebilir mi? Daha önce parmakla zarar verme endişesiyle muayene olmuştum halka şeklinde ve etli yapılıymış. En son adet başlangıç tarihim 26 Nisan, ortalama 35 günde oluyorum. Yumurtlamadan veya adet öncesinden kaynaklı mıdır? Jiletle genital bölge temizliği sırasında da bozulabilir mi? Dış dudakları yana çekip bakmak zarar verir mi? Tekrar muayene olmalı mıyım?

3 Haziran 2020 07:40
Op. Dr. Songül Kaloğlu Doktora Sor

Op. Dr. Songül Kaloğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube