Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Hocam merhaba

merhaba hocam ben dün erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdim öncelikle prezervtif kullandık fakat sürtünme sırasında yırtıldı ve onsuz devam ettik ama boşalma olmadı sonrasında mastürbasyon yaptık ama eliyle prezervatifi çıkarttığı için elinde sperm kalmış olmasından korkuyorum hocam ben yada sürtünme sırasında zevk suyu gelmiş midir bilmiyorum ama mastürbasyon sırasında gözümün önünde boşaldı gebelik riskim var mı ? hocam ayrıyetten ben bu ay kortizonlu iğne vuruldum ve 2 kez adet gördüm ilki 1 haziranda 3 gün öteki 12 haziranda 7 gün sürdü normal şartlarda 30-32 günde bir regl oluyorum yumurtlama günümü nasıl hesaplayabilirim yumurtlama gününe mi denk gelmiş lütfen yardımcı olun çok korkuyorum internette biri vajina içine veya...

27 Haziran 2020 07:37
Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak tarafından cevaplandı.

Kızlık zarı böyle bozulabilir mi?

Merhaba hocam, 20 yaşındayım genital bölgemi ve dış dudaklarının aşağısını jiletle temizlerken jilet biraz yan durmustu, sonra peceteyle silince nokta kadar kan vardı nerden geldiğini anlamadım daha da kan gelmedi, jilet bozabilir mi ya da jilet kesiği midir? Muayene olmalı mıyım? Uzun zaman önce oldu yine de net cevap verilir mi muayene olsam? Daha önce muayene olmuştum halka şeklinde ve etli yapılıymış. Ayriyeten yastığa yapılan sürtünme kızlık zarını etkiler mi?

13 Şubat 2020 04:24
Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak tarafından cevaplandı.

Kızlık zarım bozuldu mu

Hocam merabalar ben sepetli kızlık zarına sahibim septa kopması olmadi içeri giriş zorlanma bişey koyma olmadı dar yani girişi sadece septa koptu dış dudakları ayırarak baktığımda girişin ağzında şeffaf bi doku var bu kızlık zari mi oluyor? Dıştan taraf deride yarık var ama beyaz şeffaf dokuyu görüyorum. Kızlığımla bi sıkıntı vardır hocam yardım edin yarılma alt taraftan kopan yer. Hocam yardım edin lütfen ?

16 Aralık 2019 13:42
Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube