Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Adet gecikmesi. Gebelik ?

Hocam ben 23 eylülde erkek arkadaşımla yakınlaştım ama bana boşalmadı sürtünme oldu sadece. Bakireyim. 24 eylülde adet oldum.5-6 gün sürdü normal şekilde. Fakat ekim ayı geçti hala adet olmadım 39 gün oldu. Gebelik ihtimali var mıdır? Ayrıca ekim ayında alerji iğnesi olmuştum. Ondan önce de antibiyotik ve enfeksiyon ilacı kullanmıştım cilt yarası için bu sebepten gecikmiş olabilir mi? Teşekkürler şimdiden cevabınız için.

2 Kasım 2019 20:10
Op. Dr. Güzin Yakın Başcı Doktora Sor

Op. Dr. Güzin Yakın Başcı tarafından cevaplandı.

Plt Değerim

Merhaba hocam 30 haftalık gebeyim yaptırdığım kan tahlili sonucunda Plt değerim 415 çıktı (referans değeri :*** *** **) ve MPV değerim ise 6.1 (referans değeri :7 - 11) bu değerler normal midir hocam doktorum herhangi birsey söylemedi siz cevaplarsaniz sevinirim..

7 Mayıs 2018 19:56
Op. Dr. Güzin Yakın Başcı Doktora Sor

Op. Dr. Güzin Yakın Başcı tarafından cevaplandı.

18 mm çaplı yoğun retiküler septalı komlike KİST

merhaba; 33 yasındayım ve en son adet günüm *** *** ** dir.2 aylık evliyim yapılan Hamilelik düşündüğüm için kontrolle gittim.ultrasyon sonuçları;uterus retrovert konumda olup normal boyutlardadır.endometrium kalınlığı12 mm dir.moymetrium homojen ekodadır.her iki over multifolliküler görünümdedir.sol overde 18 mm çaplı yoğun retiküler septalı komlike kist izlendi.douglasta sıvama tarzında sıvı mevcuttur. sorum;18 mm çaplı kist olması hamile kalmamı engeller mi? douglasta sıvama tarzında sıvı mevcut olması ne demektir. Teşekkürler.

22 Eylül 2017 12:11
Op. Dr. Güzin Yakın Başcı Doktora Sor

Op. Dr. Güzin Yakın Başcı tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube