Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Gebe kalmak

merhabalar, Ben 1 kere bebek denemesinden sonra hamile kalmamıştım ve kontorole gittim dr'a. Kendisi bana hormon testi yaptırdı. Prolaktin 21.37 , TSH 2.56 , Serbest T4 ise 0.88 çıktı.Buna göre doktorum yumurtlama dönemime 1 gün kala yumurta çatlatma iğnesi verdi ve ben o ay hamile kaldım. tabi bebeğimi 6 haftalıkken düşürdüm kürtajsız bir şekilde. şimdi iki aydır deniyorum normal yollarla henüz hamile değilim. Dr gittim rahim ve yumurtalıklar iyi görünüyor dedi. Sizce beklemeli miyim yoksa yeniden testler vs yaptırmama gerek var mı?

6 Aralık 2017 15:57
Op. Dr. Ramin Galandarov Doktora Sor

Op. Dr. Ramin Galandarov tarafından cevaplandı.

süt kanalını kesme ve emzirme

Merhaba ben 28 yaşında doğum yaptıktan 10 gün sonra gögsümde süt birikmesinden dolayı ameliyat oldum ve doktorum sağ gögsümdeki süt kanalını kestiğini söyledi ve sütü de kesmek için ilaç verdi bebeğim mama ile büyüdü şimdi ikinci çocuğu yapmayı planlıyoruz acaba süt kanalını kestiği için sütüm gelmez diye endişe ediyorum.Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.teşekkür ederim.

6 Temmuz 2017 02:51
Op. Dr. Ramin Galandarov Doktora Sor

Op. Dr. Ramin Galandarov tarafından cevaplandı.

klomen

merhabalar hocam klomen yumurtalık çoğaltma ilacı kullanıyordum 3 ay doktor gözetiminde kullandım eşimle doktorun dediği günlerde birilikte olmadığım için gebelik oluşmadı fakat bir ay ara verdikten sonra kendim alıp kullandım eşimlede birliktede olduk ama doktora gitmedim şuanda adetim 5 gn gecikti bunun sebebi kist olabilirmi

24 Ocak 2014 18:46
Op. Dr. Ramin Galandarov Doktora Sor

Op. Dr. Ramin Galandarov tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube