Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Erken dönüş yaparsanız sevinirim

Merhaba hilal hanım , bi sorum olacaktı size . Ben ocak 30 da adet oldum ve şubatın 2 si gbi hastalığım bitti . Ayın 13 nde yani bi hafta sonra evlenicem . Ve şimdi doğum kontrol hapına başlasam etkisi olur mu ? hangi ilacı önerirsiniz ? Bir haftalık süreç içerisinde En etkilisi hangisi ? Korunmam için neyi önerirsinz ve çok sık kullanmak istemiyorum 21 tablet sonra yada bir kutu bitince bırakıcam sadece beni haftaya bi kaç gün için en etkili koruma yöntmi olarak öneriniz varsa bilmek isterim . Ve şimdi kullansam şubatn 27snde tahmini regl dönemim var bi sıkıntı olur mu ? İlginize teşekkür ederim

7 Şubat 2015 10:07
Op. Dr. Hilal Bayram Doktora Sor

Op. Dr. Hilal Bayram tarafından cevaplandı.

norlevo

mrb..norlevo sonrası lekelenme tarzında başlayıp regl benzeri devam eden kanama ilacın işe yaradığı anlamınamı gelir birde beta hcg testi ilişkiden 15 gün sonra kesin sonuç verirmi yanılma olasılığı varmıdır teşekkürler.

19 Temmuz 2014 01:05
Op. Dr. Hilal Bayram Doktora Sor

Op. Dr. Hilal Bayram tarafından cevaplandı.

cevap

merhaba hocam 70 gunluk bebegim var.kırkımda adet gördum. suan adet günüm geldi ama bir iki gün akıntılarım da kan görüldü sonra gecti. ara ara karın agrılarımda oldu ama hala olamadım. sizce ne yapmalıyım.

12 Haziran 2014 09:41
Op. Dr. Hilal Bayram Doktora Sor

Op. Dr. Hilal Bayram tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube