Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

protein s

güliz hanım ben 20 gün önce bir düşük yaşadım.tahlilim de protein s 38 protein c 73 çıktı.pıhtılaşma probleminden dolayı düşük olduğunu söyledi ve ecopirin kullanmya başladım gebelikte de kullanmam gerektiğini söyledi.yeterli bir tedavi midir?

1 Kasım 2013 14:04
Op. Dr. Güliz Demircioğlu Doktora Sor

Op. Dr. Güliz Demircioğlu tarafından cevaplandı.

yolk sac küçük ve bebek yok

5+3 haftalıkken doktora gittim ve her şeyin normal olduğunu 2 hafta sonra kalp atışı dinlemek için gelmemi söyledi.7+3 haftalıkken gittim vajinal muayenede yolk sac küçükte olsa göründü hatta 2 adet olduğu söylendi fakat bebek yok dendi 1 hafta sonra tekrar gelmemi hala bir gelişme yoksa kürtaj olmam gerektiği söylendi. bu arada rahmim ters. iki adet yolk sac göründüğüne göre yolk sac küçük olsa da hala bir umut var mı?

13 Ekim 2013 20:12
Op. Dr. Güliz Demircioğlu Doktora Sor

Op. Dr. Güliz Demircioğlu tarafından cevaplandı.

EKOJENİK ODAKLAR

MRB HACAM 21 HAFTALIK HAMİLEYİM Bİ KIZIM OLACAK İKİLİ TEST SONUCUMDA TRİSOMY 13/18 TEST RİSKİ <1:*** *** **DİR BU DÜŞÜK RİSKİ İŞARET EDER YAZIYOR..DÜN 3LÜ TEST YAPTIRDIM ONDADA TRİSOMY 18 RİSKİ <1:*** *** **DİR İSTATİSTİKSEL BİR RİSK TESPİT EDİLMEMİŞTİR YAZIYOR FAKAT AYNI GÜN ULTRASONA GİRDİM VE OBSTETRİK US TETKİKİNDE SOL VENTRİKÜLDE 2 SAĞ VENTRİKÜL 1 OLMAK ÜZERE TOPLAM 3 ADET EKOJENİK ODAKLAR DİKKATİ ÇEKMİŞTİR YAZIYOR..DOKTORUM Bİ TANE OLSA SORUN TESKİL ETMEYECEGİNİ AMA 3 TANE DE RİSK OLABİLECEGİNİ SÖYLEDİ VE BASKA HASTANEYE YÖNLERNDİRDİ ORDADA TEKRAR DETAYLI ULTRASONLA BAKILICAK VE FETAL EKO YAPILACAMIŞ HOCAM ÇOK KORKUYORUM GERCEKTEN ÖNEMLİ BİR RİSK VARMIDIR DOKTORA GİTMEME Bİ KAÇ GÜN VAR AMA SONUCLAR FELAN DERKEN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM N...

5 Ekim 2013 14:04
Op. Dr. Güliz Demircioğlu Doktora Sor

Op. Dr. Güliz Demircioğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube