Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

gebelik sonuçları

merhaba dün gebelik için idrar ve kan testi yaptırdım. ikiside pozitif çıktı ama kan dergerlerinde beta hcg sonuçları 9327 yazıyor. acilde yaptırdığım için çok fazla bilgi alamadım 5 haftalık hamilesiniz dediler. sizce de öyle mi değerler normal mi ?

30 Mayıs 2018 12:50
Op. Dr. Neşe Kındıroğlu Doktora Sor

Op. Dr. Neşe Kındıroğlu tarafından cevaplandı.

Sürtünme yolu ile cinsel ilişki sonucu hamile kalınır mı?

Hocam iyi çalışmalar. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İçine girmedim hiçbir şekilde. Genital bölgeye de boşalmadım. Bende boxer vardı fakat kız arkadaşımda bişey yoktu. Kız arkadaşımdan da benden de zevk suyu geldi.(Reglden 2 hafta önce) Her zaman düzenli regl olmuyordu. Normalde de 28-40 gün arasında tekrarlıyordu. Kız arkadaşım regl olması gereken tarihten bir hafta sonra regl oldu. Regl öncesi 1-2 kere sinir krizleri geçirip büyük tartışmalar yaşadık.( Reglin 1 hafta geçiktiği dönemde) Regl olduğunda aynı zamanda kabızlık da yaşadı. Hafif mide bulantısı da var. Hamile olma ihtimali nedir? Yoksa stresten mi bu durumları yaşamış olabilir? Yardımcı olursanız seviniriz.

28 Ekim 2017 21:40
Op. Dr. Neşe Kındıroğlu Doktora Sor

Op. Dr. Neşe Kındıroğlu tarafından cevaplandı.

akıntı

hocam meraba eşimle geçen hafta adetimden 3 4gün önce çarşamba günü birlikte olduk eşim koruma kullanmıştı fakat koruma yırtılmış ve spermler içmde kalmış içime boşalmış yani hala adet olmadım ve ertesi gün hapıda kullanamdım 4 5 gündür kahverengi akıntılar geliyo kanla karısık ve ara ara beyaz akıntılar belim ağrıyo ve kasıklarıma ara ara ağrılar giriyo basım çok dönüyo bayılacak gibi hissediyorum ilşkiden 6 gün sonra idrar yolu ile gebelik testi yaptırdık ama olumsuz çıktı sizce erken mi test yapmısım ilşkinin üzerinden ne kadar geçmesi lazım idrar ile gebelik testi için bilgi veririseniz çok sevinirim..

8 Mayıs 2015 16:03
Op. Dr. Neşe Kındıroğlu Doktora Sor

Op. Dr. Neşe Kındıroğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube