Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

döllenme durumu

günlük hayatta penis ön deliğinde küçük bir pamuk kullanarak temiz kalmasını sağlardım. ama ilişki sırasında unutup boşalma ile rahime geçti. döllenme olsun istiyoruz ama bir sıkıntı çıkarmı. spermlerin hızla boşalmasını engelledi ve oluşacak döllenmede kusur olabilr mi. pamuk sonrasında boşalma ile çıktı ama ertesi gün hapı almalı mıyız. ve tam yumurtlama dönemiydi. çocuk düşünüyoruz. tekrar ilişkiye girsek olur mu

5 Mart 2017 21:07
Op. Dr. İlke Topdağı Aydın Doktora Sor

Op. Dr. İlke Topdağı Aydın tarafından cevaplandı.

Gebe miyim

Sevgilimle ilişkiye girdik, olmam gereken tarihte adet gördüm Çok fazla kasıklarımda ağrı vardı doktora gittiğimde böbreklerimin kum süzdüğünü söylediler. Adet olduktan 2 hafta sonra öğle saatlerinde gebelik testi yaptım ve negatif çıktı daha sonra ki gün de sabah ilk idrarla farklı bir markanın gebelik testini yaptım ve yine negatif çıktı. Olay üzerinden 3/4 hafta geçti. Bugün yeniden adet oldum ve damla damla geldi. Sizce gebe miyim ? (Testi ilişkidende 24 gün sonra yaptım)

16 Şubat 2017 07:00
Op. Dr. İlke Topdağı Aydın Doktora Sor

Op. Dr. İlke Topdağı Aydın tarafından cevaplandı.

Acil cevap lütfen

İlke hanım merhaba benim son reglim 2 ekim reglden sonra istahim acildi idrara sık cıkar oldum bir ara regl gb karin ve bel agrim oldu ve 3 gun mide yanmasi eksimesi oldu ve o zaman icinde ara ara bulantim oldu ama suan gecti.simdi istah ve idrar sıkıntım suruyor.gebe olma olasılıgı varmıdır acaba simdiki reglime 6 gun faln var.ne zaman test yapsam kesin sonuc alabilirim.cevabınızı bekliyorum..

30 Ekim 2016 22:46
Op. Dr. İlke Topdağı Aydın Doktora Sor

Op. Dr. İlke Topdağı Aydın tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube