Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Hamilelik önemli

Merhabalar kız arkadaşım birlikte olmadığımız(birleşme olmadı) halde eline boşaldığım ve sonrasında tuvalete gidip elini yıkamayıp vajinasına dokunduğu için ertesi hapı kullandı. 1hafta sonrasında göğsüne boşaldım ve sabunla göğsünü yıkadıktan sonra refleks olarak vajinasını yıkadı ama vajina dudakları çok sarkık ve spermin içine girmiş olmasından korkuyoruz(elini yıkadığından emin değiliz ama sabunla göğsünü yıkadı öncesinde).Kız arkadaşım bakire. Adet oldu zamanında ama az geliyor(ertesi gün hapı sebep olabiliyormuş), hamile olma ihtimali var mıdır?

8 Eylül 2021 21:48
Op. Dr. Barış Pilancı Doktora Sor

Op. Dr. Barış Pilancı tarafından cevaplandı.

Hamile olma ihtimalim var mıdır

Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişki yaşadık onun üzerinde bişi yoktu bende kot pantolon kilot ve ped vardı adetiöim 5.günündeyim. Arkadan sürtünme yaptık o sırada o boşaldı pantolonumun arkası ve kilodumun arkası ıslanmış. Hemen banyoya gidip pantolonu çıkarttım kilodumu değiştirdim pedimi değiştirdim ıslak mendille arkamı sildim hamile olma ihtimalim var mıdır?

18 Şubat 2020 21:26
Op. Dr. Barış Pilancı Doktora Sor

Op. Dr. Barış Pilancı tarafından cevaplandı.

Kanda gebelik testi

Hocam merhaba,ilişkiden 45,60 ve 80 gün sonra kanda bakılan beta hcg total negatif çıktıysa kesin gebelik yok mu demektir? 3 kez adet görüldü süre boyunca.

11 Eylül 2019 16:09
Op. Dr. Barış Pilancı Doktora Sor

Op. Dr. Barış Pilancı tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube