Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

34 haftalık hamileyim yardım lütfen..

Merhabalar hocam 34 haftalık hamileyim bebeğimin mesanesinde genişleme var doktorum çişini yapmamış olabilir dedi bir hafta sonra yine gel bakalım dedi bu normal bir durum mu ??

24 Ocak 2014 21:22
Doç. Dr. Ahmet Uysal Doktora Sor

Doç. Dr. Ahmet Uysal tarafından cevaplandı.

kasık ağrısı

iyi akşamlar ahmet bey. 10 aydır çocuk istiyoruz ama doktorun hiçbir sıkıntı yok demesine rağmen henüz çocuğumuz yok.Geçen ay doktorum klomen ve on gün arkasından da progestan verdi.yarın son günü. ancak benim neredeyse bir haftadır sağ ve sol kasığıma farklı zamanlarda ara ara ağrı giriyor.bir kaç saniyede geçiyor. akıntım olmadığı için gebelikten şüphelenmedim kaldı ki progestan kullanırken geçikmenin yaşanması normalmiş.öğretmenim, doktorum il merkezinde ve ancak hafta sonu gidebileceğim.Lütfen yardımcı olur musunuz bu hapı kullanırken böyle ağrılar normal mi?(Şunu da belirtmeliyim ki ben yumurtlama ağrısını dahi hangi tarafta ne zaman olduğuna kadar tahmin eden biriyim.)

24 Aralık 2013 19:23
Doç. Dr. Ahmet Uysal Doktora Sor

Doç. Dr. Ahmet Uysal tarafından cevaplandı.

adet düzensizliği ve 2 can kaybı...

Hocam merhabalar 2012 yılı yaz aylarında evledim. Ekim 2012 sonlarına doğru gebe olduğumu öğrendik. Ancak çok talihsiz olaylar yaşadık. 2 li tarama testi sonucunda normalden fazla çıkan bir test sonucu ve sonrasında da Ocak 2013 CVC yapıldı. Cvc den tam bir hafta sonra bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik ve bebeğimi suni sancıyla normal yolla aldırdım. Bebeğimden parça alındı malesef sonuç kötüydü 47 XX trizomi 18... Mayıs 2013 te tekrar gebe kaldım. Onunda 1 buçuk aylıkken kalbi durdu. Ve küratajla alındı. Onuda genetik bölümüne gönderdik onda da genetik sorun çıktı. 48, XXY, +7 Klinefelter sendromu ve trizomi 7.... Ailelerimizde genetik bir rahatsızlık yok. eşimde de benden kan alındı genetik inceleme için ancak sonuçlar normal. Doktorlar...

17 Aralık 2013 19:52
Doç. Dr. Ahmet Uysal Doktora Sor

Doç. Dr. Ahmet Uysal tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube