Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Beta hcg değeri artış

Merhaba kolay gelsin.son regl başlangıç tarihim 20 nisan.suan 4+4 günlük gebe görünüyorum.beta hcg degerlerim su şekilde; Pazartesi 216,57 Çarşamba 727,9 Cuma 1382 Pazartesi ve Çarşamba öğlen vakti cuma akşam verdim kanı artışta bir sorun mu var ? Doktorum 4+3 de vajinal ultrasonla keseyi göremedi dış gebelik olabilir dedi çok tedirgin oldum 😔rica etsem yorumlayabilir misiniz?

22 Mayıs 2021 09:51
Op. Dr. Sezai Ertürk Doktora Sor

Op. Dr. Sezai Ertürk tarafından cevaplandı.

Doktor bey, lütfen yardım edin.

Doktor bey, lütfen bu soruyu geçmeyin. 18 yaşından gün almış (*** *** ** tarihinde doğan) bir kadın kürtaj işlemine aile izni olmadan başvurabilir mi? Tek başına gidip kürtaj yaptırabilir mi?

30 Ocak 2021 16:03
Op. Dr. Sezai Ertürk Doktora Sor

Op. Dr. Sezai Ertürk tarafından cevaplandı.

Gebelik korkusu

Merhabalar 5 eylülde cinsel ilişkim oldu. Üzerine 18 eylül, 15 Ekim ve 12 kasımda adet oldum üçüde ağrılı ve 4-5 gün sürdü. Aralarda idrar testi yaptım en son iliski üzerinden 60 gün gecmisti evde idrar testi yaptım negatif çıktı. 11 kasımda doktora gittim 9 hafta geçmişti ilişkinin üzerinden şüphemi anlattım sen adet mi olacaksın dedi evet dedim, sorun gözükmüyor teste gerek yok dedi ama çok kısa süre baktı görmeme ihtimali var mı ? Hala gebe olma ihtimalim var mı ? Karnim büyüyor ve şişiyor gibi hissediyorum ? Hafif kan lekelemeyin oluyor? Kan testi yaptırma şansım yok cevap verirseniz teşekkür ederim. İlişkiden 80 gün sonra ulturasona girdim suphemi söylemedim eger gebelik olsaydı görür muydu ?

27 Kasım 2020 13:37
Op. Dr. Sezai Ertürk Doktora Sor

Op. Dr. Sezai Ertürk tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube