Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

tesekkurler

hocam merhabalar ben 10 ocakta ılıskı yasadım adetım gecıktı dıye 3 subatta beta yaptırdım 0.100 cıktı 1 hafta gecıktı adetım ıdrar testı yaptım negatıf ve tekrar adet olduktan sonra betayaptırdım ılıskıden 39 gun sonra yıne 0.100 cıktı . gec dollenme falan mumkunmudur benım belırtılerım ılıskıden 5 6 gun sonra cıktı gec dollenme olsa boyle hemen cıkar mıydı hamıle olabılır mıyım ? bu arada kadın dogum ultrason ıle kontrol ettı sadece ıltıhap akıntı oldugunu soyledı yumurtalıklarda da bırsey yokmuş gorulur muydu eger olsaydı ?

22 Şubat 2014 17:58
Op. Dr. Hakan Erenel Doktora Sor

Op. Dr. Hakan Erenel tarafından cevaplandı.

suphelı

hocam merhaba gebelık teshısı ıcın suphe duyuyorum hala ya lutfen yardım eder mısınız ? ben 20 aralıkta ılışkıye gırdım prımolutla adetımı gecıktırerek bırtaktıktan 7 gun ıcınde adet olmam gerekırken adetımı 9 gun sonra oldum fakat ustune gormus olmaktan korkuyorum ayın 2 sınde adetımı oldum . yanı ıkısınde oldugum eger yerlesme kanaması olsa ıdı ıkı kere yapılan beta hcg de cıkar mıydı ? ılışkıden 13 gun sonra bır de 25 gun sonra test yapıldı ılk test sonucu 0.100 ıkıncısı ıse 0.312 bu degerlerde yukselme olması mumkunmu adet gecıkmesı beklemeden yaptım bu testlerı ve 1 ay sonra yaptıgım ıdrar tewstı sılıkte cıkmadı negatıf cıktı 1 bucuk ay sonra yapılan da adetten oncekı duyarlı testlerden ıdı o da negatıf cıktı . prımolut etkı eder mı ho...

29 Ocak 2014 12:27
Op. Dr. Hakan Erenel Doktora Sor

Op. Dr. Hakan Erenel tarafından cevaplandı.

excipial lipo

Mrb hocam 4 aylik gebeyim catlaklara excipial lipo kullanildigini duyfum ve bi kac defa kullandim sizce zararlimi kullanmaya devam ediyim mi ?

28 Ocak 2014 18:08
Op. Dr. Hakan Erenel Doktora Sor

Op. Dr. Hakan Erenel tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube