Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Normal Doğum ve Hastane

İyi günler hocam şuan için erken (18 haftalığım) ama Normal doğum olursa her zaman gelme durumunuz var mı aceba bilgi verebilir misiniz? Bide Lotus hastanesi yeni olduğu için sistem alet vs. ekipmanlar tam mıdır ?

1 Ağustos 2017 15:03
Op. Dr. İmran Ayhan Doktora Sor

Op. Dr. İmran Ayhan tarafından cevaplandı.

Gebelik ve adet düzensizliği

Doktor hanım merhabalar ben düğün öncesi geciktirici hap kullandım oda yan etki yaptı sonra bıraktım düğün zamanı hasta oldum o hastalığım 15 20 güne yakın sürdü sonra 2 ay adet görmedim benim adetim oldum olalı hep düzensizdi burda hamilelik için osm hastanesinde bi doktora gittim oda yumurtalıkta problem olduğunu söyledi sonra adet olmam için önce tarlulsal verdi hap bitti ertesi gün hasta oldum 3 günü gel dedi test yaptı bir sürü yumurtalar büyümüyomuş öyle dedi sonra klomen verip çatlatma iğnesi vuruldum oda tutmadı şimdi de adetinin 3 günü tekrar gel dedi ama ben o kadından memnun kalmadım size gelmek istiyorum benim asıl sorum şu neden düzenli adet olamıyorum birde düzenli adet olmadığım için yumurtlama günleri değişebiliyor mu

31 Ocak 2016 21:40
Op. Dr. İmran Ayhan Doktora Sor

Op. Dr. İmran Ayhan tarafından cevaplandı.

Test sonucu

Hocam merhaba. Ben ilişkiden 35 gün sonra gebelik testi yaptırdım sonucu 0.838 çıktı ancak anlamadigim kısmı haftalar kısmında 2-3 hafta arası *** *** **-4 hafta arası *** *** ** 4-5 hafta arası 2.560- *** *** ** yazıyor. Hocam bu haftalar arası değerler göz önüne alındığında ilişkiden 35 gün sonra bu sonuca göre gebelik var mıdır?

7 Aralık 2015 22:22
Op. Dr. İmran Ayhan Doktora Sor

Op. Dr. İmran Ayhan tarafından cevaplandı.

Gebelik ve oruç

Doktor hanım 19 haftalık hamileyim. Hamileliğimin ilk 3 ayında üç kez kanama geçirdim. (Bebeklerin ikiz olduğu ve birinin gelişmeden düştüğü söylendi.) Düşük riskim vardı. Şu anda Progestanı bıraktım ve iki aydır bir sıkıntım yok. Şu durumda Ramazan ayında oruç tutmamın eğer ben dayanabilirsem, bebeğe bir zararı olur mu acaba? Hamilelikte hangi şartlarda oruç tutulabilir?

15 Haziran 2015 00:21
Op. Dr. İmran Ayhan Doktora Sor

Op. Dr. İmran Ayhan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube