Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

yeni hasta

merhaba özge hanım 14+5 haftalık gebeyim tuğba yuvançın hastasıyım.kendisine hiç bir şekilde randevu alamıyorum ve kendiside vermiyor. 2 hafta önce 2 li tarama yaptırdım hala sonucuma bakmadı. çok yoğun olduğu için ilgili davranamıyor. başka doktora randevu vermediler o yüzden size soruyorum.

27 Eylül 2019 12:12
Op. Dr. Özge Şahin Yaşar Doktora Sor

Op. Dr. Özge Şahin Yaşar tarafından cevaplandı.

hamilelikte geçmeyen diş ağrısı

merhaba.çok acil bir sorum olacak. eşim 12+4 günlğk hamile. ve diş eti şişti çok ağrısı var ve dayanamıyor.acil dişe gittik fakat bişey yapılamayacağını p.rol içmesi gerektiğini söylediler.p.rol kesinlikle ağrısını kesmedi ve artarak devam ediyor 3 gündür.dayanamadı ve bi-profen.d içti. hemen kesildi ama çok endişeliyiz . bebeğimize bir zararı olmuşmudur? ve bundan sonrası için önerileriniz nelerdir p.rol karanfil yagı gargara soğuk sıcak kompres hiçbir işe yaramıyor.şşmdiden teşekkür ederiz

23 Şubat 2019 12:51
Op. Dr. Özge Şahin Yaşar Doktora Sor

Op. Dr. Özge Şahin Yaşar tarafından cevaplandı.

Ense kalınlığı

Merhaba iyi günler gebeligimin 12. Haftasinda ikili tarama yapildi ve sadece risk olarak 2.5mm dedi ense kalinligina . Kan testi yapildi ve 1.36 risk cikti . Ama burnu olusmus beyninde ve kalbinde problem yoktu. Baska bir doktora gittim oda ense kalinligi 4mm dedi burnu yok dedi sonra kalbinde ve beyninde bulgular var dedi tam olarak bilmiyorum ama bir sürü problem dedi kafam karıştı. Ilk doktorum su alalim icimiz rahat olsun dedi sizde su aldirmalimiyim kafam karıştı. 2. Doktora gittigimde 14 haftalik dedi. Simdiden teşekkür ederim cevaplariniz için.

9 Kasım 2017 15:47
Op. Dr. Özge Şahin Yaşar Doktora Sor

Op. Dr. Özge Şahin Yaşar tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube