Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

2li test sonucu

İyi aksamlar 26 yasindayim 2 li test sonuclarimdam betahcg:42 paap-a:4.5 cikmis yorumlarmisinz cok merak ettim.simdiden tesekkurler.

26 Eylül 2014 21:52
Op. Dr. Ayfer Akgün Doktora Sor

Op. Dr. Ayfer Akgün tarafından cevaplandı.

kasık ağrısı

merhaba doktor hanım benim size bir sorum olucaktı..ben 24 yaşındayım ve 5aylık evliyim.bebek istediğimiz için evlendiğimiz günden beri eşimde ben de hiç korunmadık..ben bütün tahlillerimi kontrollarimi her ay düzenli olarak yaptırıyorum ve doktorlar bütün değerlerimin normal olduğunu söylediler..1 aydır folik asit ve ferro sanol isimli ilaçları kullanıyorum gebelik istediğim için kullanmam gerekiyormuş..benim adetlerim 30-35 günde bir oluyor genelde..en son 6 eylülde adet gördüm ve bugün adetimin 18.günü..adetim bittikten sonra hergün eşimle birlikte olduk yumurtlama zamanını kaçırmamak için..dünden beri özellikle dün daha şiddetliydi kasıklarımda bir ağrı ve doluluk hissi gibi tarif edemediğim bir ağrı ve ağırlık var.ve 1- 1,5 haftadırda ...

23 Eylül 2014 09:25
Op. Dr. Ayfer Akgün Doktora Sor

Op. Dr. Ayfer Akgün tarafından cevaplandı.

yardm edin lutfen

Merhaba hocam daha oncede yazmistim size rahmimin onunde biseler vardı 5 gunluk ilaci kullandm biraktgimin 3. Gunu yani bugunadet gordum doktorun dediği gibi bayagi sancili geciyor. Peki bu asamadan sonra hamile kalmak icin yapmam gerekenler nedir? Hamile kalmami kolaylastirmak icin ne yapmaliyim? Adet gunum 10 eylulse yumurtlama gunum ne zaman? Esimle hangi gunler birlikte olmaliym yardmci olursaniz cok sevinirim tesekkurler.

11 Eylül 2014 02:07
Op. Dr. Ayfer Akgün Doktora Sor

Op. Dr. Ayfer Akgün tarafından cevaplandı.

aşılama sonrası hamilelik

Ayfer Hanım merhaba; *** *** ** tarihinde regl oldum *** *** ** tarihinde aşılamam yapıldı. *** *** ** tarihinde ise hastalandım (yaklaşık 3 - 4 ped) yada hastalandığımı sandım. eşimle *** *** ** tarihinde birlikte olduk. 06-07/09/14 tarihinde pembe/kahverengi lekelenmem oldu. bende beta hcg tahlili yaptırdım. sonuç 30,99 bu kadar erken gebelik kanda gözükür mü? yoksa yine dış gebelik mi geçiriyorum? (bundan önce 3 dış gebelik geçirdiğim için henüz dr. gitmedim. 2.kan tahlilindeki artışı gördükten sonra gideceğim onu da *** *** ** tarihinde gideceğim.) sizin görüşünüzü almak istedim. saygılarımla.

9 Eylül 2014 20:22
Op. Dr. Ayfer Akgün Doktora Sor

Op. Dr. Ayfer Akgün tarafından cevaplandı.

10 Haftalik hamileyim

Merhaba Dr Ayfer Akgun, 10 haftalik hamileyim ve ilk scan'im 3. ayimi doldurdugum zaman olacak Ingiltere de yasadigim icin burda sadece midwife yani EBE ile surekli gorusme halindeyim dr kontrolu her ay ancak genel dr kontrolunde olacagini soylediler, Turkiyede Istanbulda yasiyorum ve dogum uzmani bir dr um yok sizinle nasil irtibata gecebilirim ? hangi hastanede calisiyorsunuz? Bu arada cok pismis sucuk yememde bir sakinca varmi ?

3 Eylül 2014 12:29
Op. Dr. Ayfer Akgün Doktora Sor

Op. Dr. Ayfer Akgün tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube