Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Adet kanamasının bitmemesi

Rahim duvarı kalinlaşmasi sebebiyle 13 nisanda parça alindı. Sonucu temiz çıktı.birde polip almışlar.O tarihten beri hala adetim kesilmedi.kansız kaldım.busefer kamera ile bakmak istiyorlar.parçadan beri 1buçuk aydır adet görüyorum.devam ederse rahmini alırız diyorlar.2 gün oldu adetim kesileli.başka doktora gittim .o ise primolut-n tablet verdi.6 ay kullanıp düzelmezse kamera ile girmek gerektiğini söyledi. Siz ne önerirsiniz .ilacımı kullanmalıyım.kamera ile girilmesine izin mi vermeliyim?

30 Mayıs 2016 21:11
Prof. Dr. Deniz Ulaş Doktora Sor

Prof. Dr. Deniz Ulaş tarafından cevaplandı.

endometriozis hastaligi

Iyi gunler doktor bey, bana iki yil once endometriozis tanisi kondu bu arada 4 yilik evliyim ve iki sefer hamile kaldim ama malesef dusukle sonuclandi bu hamilelikler. Ilk dusuk 5. Haftada ikinciside 13. Haftada. Yasim 27 ve hamile kalamiyorum. Doktorum bana tup bebek tedavisini onerdi. Sizce buna gerek varmi yoksa baska tedavi sansim varmi. Ve yaptigim dusukler endometriozisle mi alakali? Simdiden tsk.

6 Nisan 2016 13:57
Prof. Dr. Deniz Ulaş Doktora Sor

Prof. Dr. Deniz Ulaş tarafından cevaplandı.

cikolata kisti

merhaba hocam benim 7 cm buyuklugunde cikolata kistim var bu ay adetimin bitiminde hemen sonra kahverengi lekelenmeketim oluyor 20 gundur devam ediyor doktor kontrolume 10 gun var bu lekelenmeler neden olur tesrkkurler

28 Şubat 2016 17:51
Prof. Dr. Deniz Ulaş Doktora Sor

Prof. Dr. Deniz Ulaş tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube