Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Gebelik mümkün mü

Hocam merhaba, geçen ay temmuz 22de yetkinin 5. Günü iken erkek arkadaşım ile sürtünme yoluyla birliktelik yaşadık. Fakat uzun süren bir durum değildi. Bu birliktelik sonrası reglmin son günlerinde olduğu gibi kahverengi lekelenmem oldu ve bitti. Bu ayın 18 gibi adet olmayı bekliyorum. Fakat çok şu tüketen birisi olmama rağmen karin ve mide bölgemde şişlik var. Ara ara alt karnım ağrıyor ve ısrarımı yaptıktan sonra ara ara beyaza yakın bir sıvı geliyor fakat iç çamaşırımda herhangi bir kötü kokulu bir akıntıya rast gelmedim. Bu durumda gebe kalma gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

11 Ağustos 2020 01:13
Op. Dr. Songül Kaloğlu Doktora Sor

Op. Dr. Songül Kaloğlu tarafından cevaplandı.

Lütfen yardımm

Hocam adete 2 3 gün kala anüsten sürtünmeli ilişki yaşadım. gelen boşalma sıvısı vajinaya geldimi gelmedi mi bilmiyorum risk var mıdır?

8 Ağustos 2020 23:29
Op. Dr. Songül Kaloğlu Doktora Sor

Op. Dr. Songül Kaloğlu tarafından cevaplandı.

Lütfen yanıtlayın. Abdominal dış gebelik olabilir mi?

Karnımın sağ üst tarafında şişlik ve ağrı var. Aynı zamanda kaşıntı da oluyor. Abdominal gebelik olabilir mi? Son iliski üzerinden 22 hafta geçti. Bu süreçte kendi yaptığım 2 adet idrarda gebelik testi (7 ve 8 hafta sonra) ve hastanede yapılan kanda gebelik testi(17 hafta sonra) negatifti. Ultrasonla yumurtalıklara e rahimlere de bakıldı gebelik yok dendi. Ama abdominal gebelikse(karaciğer ya da başka bir yere konumlanan)belli olmayabilir? Kan testi hastanede laborotuvar hatasıyla yanılabilir mi? Sonuçlar karısabilir mi? Bu şişlik ve ağrı beni çok korkuttu.

23 Haziran 2020 02:04
Op. Dr. Songül Kaloğlu Doktora Sor

Op. Dr. Songül Kaloğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube