Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Gebelik olunur mi

Hocam iyi akşamlar ee ben erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdim yalnız hocam peceteye boşaldı ama bir damla benim dudak kısmının iç kısmına geldiğini söyledi ve peçete ile sildi hocam vajinaya gelmediğini de söyledi ama boşaldığı pecete ile sildi hocam sıkıntı yapmamı söyledi ama ben yine de emin olamıyorum gebelik durumu olmaz değil mi çünkü okuduğumda bir yerde kadının zevk suyu ile temas ettiğinde vajinaya kaydığını söyleyenler olmuş

22 Mart 2020 21:03
Op. Dr. Güzin Yakın Başcı Doktora Sor

Op. Dr. Güzin Yakın Başcı tarafından cevaplandı.

Zevk suyu hamilelik

Elime zevk suyu bulaştı 5 dakika sonra elimi vajinanın üstüne sürdüm fakat elim kuruydu daha sonra aklıma geldi hemen vajina üzerini sabunlayıp peçeteyle kuruladım peçeteyle vajinaya yaymış da olabilirim gebelik riski var mı elden geçen zevk suyundaki sperm hamile bırakır mı?

23 Mayıs 2019 19:44
Op. Dr. Güzin Yakın Başcı Doktora Sor

Op. Dr. Güzin Yakın Başcı tarafından cevaplandı.

kahverengi lekelenme

merhabalar kız arkadaşımın adeti bittikten 12 gün sonra ilişki yaşadık fakat içine gelme gibi bir durum söz konusu olmadı ancak ilişkiden ertesi gün kahverengi bir akıntısı başladı 4 gündür devam ediyor. yerleşmeden oluşan bir lekelenme midir hemen öyle bir durum olsa dahi ertesi gün başlar mı ? gebelik ihtimali var mıdır? yada bazı doktorlar enfeksiyon olabileceğini söylüyorlar yardımcı olabilir misiniz. bu arada kız arkadaşımın adeti hep düzensiz.

2 Temmuz 2018 22:27
Op. Dr. Güzin Yakın Başcı Doktora Sor

Op. Dr. Güzin Yakın Başcı tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube