Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Penisin ucu bir yaere deyyiyo

Mrblar hocam ben esimle iliskiye girerken esim penisin ucu bir yerime deyiyor diyip kaciyor ve acidigini soyluyor bu nedir acaba.

11 Eylül 2020 00:50
Op. Dr. Cemal Demir Doktora Sor

Op. Dr. Cemal Demir tarafından cevaplandı.

Vajinit ve sistit

Merhaba Cemal Bey. Vajinal veya idrar yolu enfeksiyonu gibi herhangi bir durum vajinal gaza sebebiyet verir mi? İdrar yolu enfeksiyonum var ve bunu biliyorum. Vajinal akıntım da oldukça fazla. Vajinal enfeksiyon olması durumunda bu vajinal gaza sebep olur mu?

5 Ağustos 2019 00:14
Op. Dr. Cemal Demir Doktora Sor

Op. Dr. Cemal Demir tarafından cevaplandı.

Cinsel Terapi Eğitimi İSTANBUL

Cinsel terapi eğitimi;Cinsel Terapi Eğitim Bilimleri Enstitüsü ( Citeb) tarafından cinsel tedavilerle ilgilenen ruh sağlığı profesyonelleri için bir taban oluşturmak amacıyla düzenlenmektedir. Eğitim Tarihleri ve Eğitim Yeri: 28- 29 Kasım *** *** **- 06 Aralık *** *** **- 20 Aralık *** *** ** -10 Ocak *** *** **- 24 Ocak 2016 Eğitim yeri: CİTEB Eğitim Salonu Eğitim Konuları: 1.Modül Cinsel Terapi & Cinsel Terapist,Cinsel Terapinin ilkeleri,Cinsel Terapide altın kurallar,Cinsel Terapide temel psikoterapotik beceriler,Cinsel Terapide evlilik terapisinin rolü ,Cinsel Terapide Kullanılan Egzersizler,Cinsel Öykü Alma,Cinsellik Kuramı 2.Modül: Kadınlarda görülen cinsel işlev bozuklukları,Kadınlarda cinsel anatomi,Erkeklerde cinsel işlev bozuklukl...

19 Ekim 2015 10:40
Op. Dr. Cemal Demir Doktora Sor

Op. Dr. Cemal Demir tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube