Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Hamilelik hakkında

Merhaba doktor hanım öncelikle sizleri yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı tebrik ederim. benim sorum şu eşimle 7 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz. Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Regl dönemim her ay düzenli bir şekilde oluyordu ancak bu ay hala regl olmadım. Aradan 1 hafta geçdi kimyasal gebelikten dolayı günleri değişmiş olabilir diyorlar. Kasıklarım da ve göğüslerim de agrı çekiyorum ara ara. Sanki regl olacakmışım gibi oluyor. Acaba hamilemiyim ? Biraz daha beklemeli miyim ? Eğer hamilelik yoksa da kendimi boşuna ümitlendirmek istemiyorum. Yardımcı olur musunuz ? İyi çalışmalar dilerim.

19 Mayıs 2017 01:57
Op. Dr. Meral Tüzün Doktora Sor

Op. Dr. Meral Tüzün tarafından cevaplandı.

Adet gecikmesi

Adet gecikmesi Kasımın 2 sinde hastalanmam gerekiyordu fakat hastalanmadım ve 3 gün gecti.eşimle hastalanmanın bittiği gün korunmasız ilişkiye girmiştik.hamilelik olabilir mi ya da neo penotran fitil ve maximus ağrı kesici kullanmıştım onlarda adeti geciktirebilir mi?

5 Kasım 2016 21:10
Op. Dr. Meral Tüzün Doktora Sor

Op. Dr. Meral Tüzün tarafından cevaplandı.

yalvaririm yardım edin ne olur

Hocam ben haziran 5 inde tarnusal 10 mg kullandım günde 1 tane aldım düzensiz kullandım normalde 7 haziranda adet olmam gerekiyordu geciktirdim 11 de sevgilim ile surtunme yolu ile bir ilişki yaşadık ama bosalma hiç birşekilde olmadı üzerime zevk suyundan korkuyorum 11 de ben ilacı bıraktım tarnusali 13 de adet oldum 5 gün sürdü sonra kahverengi leke geldi 5 gün daha 20 sinde de tekrar adet oldum hiç kesilmeden kanamam yoğun bir şekilde oldu doktora gittim kan testi yaptı hormanlarin gayet iyi dedi basit kist gördü 3.5 Cm yasmin verdi ama ben kullanmadım atideprasan kullanıyorum sormayi unuttum diye adet olamayinca iyice gebelikten korktum ve tekrar doktora gittim ulturasyon ile baktı kistin gitmis dedi adet olursun biraz bekleyelim.dedi 3 ...

8 Ağustos 2015 19:42
Op. Dr. Meral Tüzün Doktora Sor

Op. Dr. Meral Tüzün tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube