Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

POLİKİSTİK OVER

Merhaba Suat bey 74 kilo 155 boyunda bayanım 3 defa tüp bebek denemesi yapıldı ama sonuç hep olumsuz oldu polikistik over hastasıyım yapısal yani doguştan bu şekilde yumurtalıklarımın polikistik overe sahip oldugum söyleniyor benim zayıflamam dogal yollardan anne olmamı saglar mı?Zayıflayarak bu hastalıktan kurtulabilir miyim?

18 Mart 2016 00:06
Op. Dr. Suat Karataş Doktora Sor

Op. Dr. Suat Karataş tarafından cevaplandı.

Gebe kalamama

Merhaba. 26 yaşında evliyim. Adet düzensizliğim var ve çocuk istiyoruz doktora kontrole gittiğimde yumurtalikların çok hızlı çalışıyor dedi başka bi doktora danıştığımda böyle biseyin olmicagini olsa bile hemen hamile kalabilceğimi söyledi. Adetimi düzene sokmak istedi doktor tarlusal ve diane 35 kullandim ikisinden sonra adet gördüm ve bu ay günüm geçti sizce hamile kalma ihtimalim varmi yoksa diane 35 korumaya devam edermi. Şimdiden tesekkür ederim.

16 Şubat 2016 23:58
Op. Dr. Suat Karataş Doktora Sor

Op. Dr. Suat Karataş tarafından cevaplandı.

Adetim Cok gecikti !!!!

Merhaba doktor bey, 32 yaşında bir cocuk sahibi anneyim. Benimde size sorum olacak! Öncelikle son 3 adet tarihimi yazayım: 11. Ocak *** *** **. Aralık *** *** **. Kasım 2014 Bundan 4 hafta öncesinden zatürre olmuştum sonra doktor antibiyotik ilacı ve antibiyotik iğnesi yazdı bunları toplam 5 gün kullandım. -Benim sorum size zaturrelikten dolayı adetim gecikmiş olabilir mi??? Çünkü adetim baya gecikti 7-8 Şubat'ta bekliyordum ama olmadım. -13.Şubat'ta idrar testi yaptım negatif çıktı. yanılma payı olabilir mi gebelik testin??? -ve son olarak eşim ile 27.Ocak'ta bir kez korunmasiz ilişki yaşadık gebelik soz konusu olabilir mi. Siz bir doktor olarak ne önerirsiniz adetimin 1 hafta gecikti kan testi yaptırsam mi Yada ne yapmam gerek bu durumda ...

15 Şubat 2015 11:06
Op. Dr. Suat Karataş Doktora Sor

Op. Dr. Suat Karataş tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube