Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Yardımcı olursanız sevinirim hocam

Hocam merhaba, Yazılan onca şeyden sonra insan tereddüte düşüyor.Kıyafet üzerinden hamile kalma gibi bir durum söz konusumu.Daha önce böyle bir şey ile karşılaştınızmı duydunuzmu?Veya tıpta böyle bişey görülmüş müdür?

28 Eylül 2020 00:54
Op. Dr. Cemal Demir Doktora Sor

Op. Dr. Cemal Demir tarafından cevaplandı.

Kızlık zarı

Merhaba hocam,adetime çok yakın zamanda mastürbasyon yaptım (dudaklara masaj, elle dudakları biraz sert sürterek,avuç içiyle dudakların üst bölgesine 2 defa hafif baskı şeklinde ve perinden vajina deliğinin üstüne doğru işaret parmakla ileri geri dokunarak,içine girmedim ve vajina deliği üstüne bastırmadım) sabah küçük kesik çizgiler seklinde kahverengi lekelenme oldu daha sonra da biraz katı şekilde kan geldi.Adettendir dedim.O gün adet de oldum yaklasmisti ama huzursuzum. İçeri giriş olmadan böyle bozulur mu? Tahriş ettim diye düşünüyorum Doktora gidemiyorum. Yaşım 19.

1 Ekim 2019 09:41
Op. Dr. Cemal Demir Doktora Sor

Op. Dr. Cemal Demir tarafından cevaplandı.

Adet düzensizliği

Iyi günler hocam,ben 23 yaşındayım 4 yıllık evliyim okuyorum ocak ayindan beri adet olmadim yoğun çalışıyorum okul stesli geçiyor çok hızlı ve dengesiz kilo verdim hamile değilim 2 gün cok az koyu renkli akinti geldi sonra kesildi daha önce adet düzensizliği yaşamadım ilk defa şuan yaşıyorum bu normal mi ve adetim tekrar düzenli olur mu?

3 Mart 2018 22:23
Op. Dr. Cemal Demir Doktora Sor

Op. Dr. Cemal Demir tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube