Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Ara kanama

Doğumdan sonra adet olmadan spiral taktırdım. Yeni adet olmaya başladım önce adetlerim az oluyordu. Şimdi de adet dışında ara kanamalarım oluyor. Spiralimi kontrol ettirdim. Düzene girer mi?

29 Temmuz 2018 17:25
Op. Dr. Özge Şahin Yaşar Doktora Sor

Op. Dr. Özge Şahin Yaşar tarafından cevaplandı.

Kanama adet

Doktoe hanim benim adet duzensizligim vardi fakat en son 14 mayisda adet aldim ve haziranin 14 undrn beri ara kanamalarim var hergun az az geliyir birde iliski esnasinda kanama oluyor doktora gittim fakat bir sey olamadığını solediler sizce bj normal mi benim 2ay once felan rahmimde yara oldugunu yakilmasi gerektigini solemislerdi

25 Temmuz 2018 01:04
Op. Dr. Özge Şahin Yaşar Doktora Sor

Op. Dr. Özge Şahin Yaşar tarafından cevaplandı.

pcoss ve akıntıııı

hocam 18 yaşındayım pcos hastasıyım yaklaşık 14 yaşımda fark edildi ergenlik vs düzelir denildi . bu yüzde hiç ilaç kullanmadım son 3 aydır adetlerim düzene girdi fakat bu ay tekrar gecikti 1 haftadır ve halen olmadım onceleride hep adetlerimden once ve sonra siyah kahverengi akıntı goruyordum . sıyah yada kah akıntı gordükten bir kaç gün sonra adet oluyordum . suan hem adet olmadım ve sıyah - kah akıntım var pıhtı şeklınde çamur gibi geliyor bazen iç çamasırıma geçecek kadar . enfeksiyon kapmıştım suan onla ilgili 7 günlük bir hap kullanıyorum onla bir ilgisi olabilirmi ? birde ilaç kullanmalımıyım pcos konusunda ne yapmalıyım ?

28 Aralık 2017 19:01
Op. Dr. Özge Şahin Yaşar Doktora Sor

Op. Dr. Özge Şahin Yaşar tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube