Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Doğum kontrol hapi

Nurdan hanim merhabalar ilk defa Doğum kontrol hapı kullanılacak ismi yazz 24+4 regli olmadan kullanımı mümkünmüdur acaba?? Regli donemime daha 1 hafta var ve 72 saatti doldurmadan kullanmam gerek....??

11 Ağustos 2017 12:57
Op. Dr. Nurdan Tombalak Doktora Sor

Op. Dr. Nurdan Tombalak tarafından cevaplandı.

regl olamıyorum

Hocam merhaba ben 16 yaşında kızım. bi ara 7 ay regl olmadım ondan sonra oldum ama 2 gün kanamam oldu.Şu anda 3 aydan beri olmuyorum.Sol kalçamda saniyelik titreme oluyor. ama her ay çok az kahverengi akıntım geliyo.Sizce bunun kötü bir yanı var mıdır.Veya tahminleriniz neler?

6 Ağustos 2017 07:04
Op. Dr. Nurdan Tombalak Doktora Sor

Op. Dr. Nurdan Tombalak tarafından cevaplandı.

Pco polikistik over sendromu

Hocam ben 27 yasindayim bekarim mart ayinda 40 gun gecmis adet gorememe belirtileri var bir turlu kanama olmamasindan dolayi doktora gittim her iki overde perifera agirlikta dizilim gosteren uniform karakterde milimetrik kistler(pco)gorulmektedir yaziyor bana kistciklerin var dedi polikistik over sendromundan bahsetmedi olursan 3.gunde haftaya kadar olmazsanda yine gel ilacla olduralim dedi 12 nisanda oldum ucuncu gunde gittim kendisi olmadigindan baska doktor bakti hormon testi yapildi fsh 5.89 Lh 5.82 eE*** *** **cikti daha sonrasinda bana progesteran verdi olamadigin zaman kullan dedi 10 gun once icmeye basladim agri var belirti var ama hala olmadi ayrica cok kafam karisti ileride evlensem cocuk sahibi olamayacakmiyim burdaki doktor olma...

25 Mayıs 2017 01:06
Op. Dr. Nurdan Tombalak Doktora Sor

Op. Dr. Nurdan Tombalak tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube