Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

geciken regl ve karın şişligi

Merhaba hocam. Ben yillardir adet düzensizliği yaşıyorum. Daha önce göründüğüm doktor yumurtaliklarin tembel ve kistlerimin oldugunu soyledi. Dogum kontrol ilaciyla duzene soktuk. Fakat bir suredir yine düzensiz 2haftadir olamıyorum ve karın şişligim var .beni rahatsiz ediyor.Tekrar dogum kontrol ilacina mi baslamaliyim?

13 Mart 2016 20:30
Op. Dr. Sait Halil Doktora Sor

Op. Dr. Sait Halil tarafından cevaplandı.

adet azlığı düzensizliği

mrb doktor bey ben 25 yaşında bekar bi insanım yaklaşık bir yıldır adet düzensizliği var nerdeyse bir yıldır regl olamıyorum düzenli olarak her ay geliyor ama yoğunluğu yok denecek kadar az sadece regl olduğumu anlayacak kadar doktora gittim normal hormonlar falan dendi üc ay yasmin isminde bir hap kullandım onunda etkisi olmadı sonra bitkisle olarak soğan kürü uyguladım ama hiç bir faydasını göremedim. korkum menopoza giriyor olmam .sorumu cevaplarsanız cok memnun olurum. napmam lazım bilmiyorum.

30 Kasım 2015 15:42
Op. Dr. Sait Halil Doktora Sor

Op. Dr. Sait Halil tarafından cevaplandı.

Aldactone ve diane

meraba, hocam ben 2 sene diane kullandım adet düzensizliği ve tüylenmeden sonra başka doktor Aldactone ve dianel yazmış Dianel ile Diane aynı hap mıdır ? ikisinin beraber kullanımında bi sakınca var mı bekarım 18 yasındayım.

26 Kasım 2015 14:15
Op. Dr. Sait Halil Doktora Sor

Op. Dr. Sait Halil tarafından cevaplandı.

adetliyken muayene

Merhaba ben 22 yaşında bir genç kızım, geçen hafta adet düzensizliğim için doktora gittim. Kan tahlili yapıldı ve ultrasonla bakıldı, bir kistim varmış. (poliskistik over hastalığım varmış). Doktor adet söktürücü verdi ve adetin ilk günü aç karnına gel dedi. Ben bugün adet oldum ama doktordan pazartesi gününe randevu alabildim. Yani adetin ilk günü değil, 5. günü gidebileceğim doktora. Bir şey fark eder mi, doktor, hormon testi mi yapacak ya da ultrasonla mı bakacak yani adetin ilk günü değil de, 5. günü gitsem olur mu? Sizce ne yapmalıyım? bir sonraki ayı beklesem, yine aynı sorunu yaşarım çünkü 45-50 günlük aralarla adet oluyorum, düzensiz olduğu için randevuyu adetin ilk gününe almam çok zor. Acaba yarın özel bir hastaneye mi gitsem, mes...

3 Eylül 2015 13:33
Op. Dr. Sait Halil Doktora Sor

Op. Dr. Sait Halil tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube