Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Adet Olamıyorum

Merhaba Fadime hanım, 22 yaşındayım, 7 Nisanda sevgilim boşalırken spermi peçeteden taştı biraz, üst bacağıma bir miktar geldi fakat vajinama sıçradı mı bilmiyorum, doğrusu bir şey hissetmedim ve bacağımdakini de dikkatlice sildim. Bu ayın 18inde adet olmam gerekti, her ay en fazla 3-4 gün geciken adetim bu ay da gecikti fakat bu sefer 8 gün oldu. 3 gündür arada sırada kısa süren adet sancısı gibi bir şeyler hissediyorum ama kilodumda bir akıntı dahi yok. Bugün kasığımdaki ağrı sürekli ama çok hafif şekilde ilerliyor. Dünden beri artık bitkisel yollardan adetimi söktürmeye çalışıyorum. Dipnot eklemem gerekirse; bazı aylar kist sorunum oluyor. Geçen ay doktor, hormon testi yapacaktı fakat corona yüzünden hastanelere gidemiyorum bu yüzden siz...

26 Nisan 2020 13:29
Op. Dr. Fadime Demircan Doktora Sor

Op. Dr. Fadime Demircan tarafından cevaplandı.

Regl gecikmesi

Merhaba yumurtalıklarda ağrı şikayetiyle kadın hastalıkları ve doğum a göründüm sağ over de kist saptandı bunun üzerine doktorum doğum kontrol hapı verdi ve regl nin 1. Günü baslamam gerektiğini belirtti ancak regl im 4 gün gecikti sanırım kist düzensizliğe sebebiyet verdi acaba söktürücü ilaç iğne kullanmamda bir sakınca varmıdır (tahliller yapıldı betahcg; 1.20)

7 Ocak 2020 23:14
Op. Dr. Fadime Demircan Doktora Sor

Op. Dr. Fadime Demircan tarafından cevaplandı.

Yurtdışında yaşıyorum yardımcı olurmusunuz

Hocam merhaba kasım 21 hasta oldum 5 gün sonra bitti 30 unda tekrar hasta oldum ve hala hastayım ne yapmam lazım tşkler..

10 Aralık 2017 00:03
Op. Dr. Fadime Demircan Doktora Sor

Op. Dr. Fadime Demircan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube