Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

adet düzensizliği

Merhabalar hocam. Ben Antalya da oturuyorm ama hiç iyi bi doktor bulamadm. Benim adetim çok az oluyor,bir gun ve çok az. bu senelerce devam etti. çok kilo aldım bu aralar. gormonlarımda sıkıntı var eminim. 33 yaşındayim. ben muhaneye gelmek istiyorm münkünse,muhane ücretini soracaktım bir de benim durum düzelirmi sizce onu soracaktım.

26 Eylül 2016 18:14
Op. Dr. Cahit Bozyel Doktora Sor

Op. Dr. Cahit Bozyel tarafından cevaplandı.

Adet gecikmesi

Merhaba cahit bey dokuz senedir dogum kontrol hapı kullanıyorum aksadınca ara vermek istedim sonra ara kanama oldu uç gun surdu. onun ardından uç aydır adet gormedim o üç ay sonra bir hafta evel kanamam oldu kasık agrım vardı haliyle bir gun surdu kesildi normal adet gunum olabilirmi. Neden bırgun sürebilir. Ogun hap almayada basladim haliyle. yeniden adetım geldı diye koruyuculugu etkenmidir nasıl değerlendirirsiniz bu durumu ?

19 Ağustos 2016 20:18
Op. Dr. Cahit Bozyel Doktora Sor

Op. Dr. Cahit Bozyel tarafından cevaplandı.

pcos hastasıyım

merhabalar 3 yillik evliyim pcos hastasiyim yumurta takibiyle 1 kere gebe kaldm fakat düşük yaptim 2 defa daha yumurta takibi yapildi fakat gebe kalamadm her doktor farkli seyler soyluyor ilacli rahim filmi cekildi hic bi sorun yok hormonlara bakildi hic bi sorun yok dun 4 aydir gittgim bi dr var her gidisimde bi dahaki sefere basliyoruz ve surekli test istiyor esimin sperm testindede sorun yok reglimin 3.gunu rahim duvari 7mm cok kalin onu inceltmemiz gerekiyor bidahaki aya bakicaz dedi 16. gunumde yine tarlusal icip gidicem fakat sitelerde arastirdim normal rahim duvarinin 7.5mm - 9mm oldugunu yazmislar sizce ne yapmam gerekiyor simdiden cok teşekkür ederim.

7 Ağustos 2016 22:51
Op. Dr. Cahit Bozyel Doktora Sor

Op. Dr. Cahit Bozyel tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube